Για πούλημα το περιοδικό Rolling Stone

Για πούλημα το περιοδικό Rolling Stone

Με 50 χρόνια ιστορίας πίσω του, για πρώτη φορά το περιοδικό Rolling Stone έκανε γνωστή την πρόθεση των ιδιοκτητών του, να το πουλήσουν, χωρίς να είναι σίγουρο το αν θα συνεχίσουν να έχουν ενεργή συμμετοχή με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς που θα προκύψει.

Για μισό αιώνα παραμένει στην κορυφή του μουσικού τύπου και έχει κάνει σημαντικά ανοίγματα σε πολιτική, σπορ, επικαιρότητα, μην βιαστείτε, εμείς τα κάναμε πριν από αυτούς, που έγραφαν κάπου κάπου ένα πολιτικό άρθρο.

Αν δεν μπορεί ένα περιοδικό σαν το Rolling Stone να επιζήσει μόνο του, τι να πούμε κι εμείς, αυτοί θα έχουν τον τρόπο τους να συντηρηθούν αφού λειτουργούν μέσα στην μεγαλύτερη δισκογραφική και συναυλιακή αγορά του πλανήτη.

Εμείς, αν και αναλογικά δεν πάμε και άσχημα, από πλευράς απήχησης στον κόσμο, δεν έχουμε κανένα, οι εταιρείες δίσκων, οι διοργανωτές συναυλιών, οι Έλληνες καλλιτέχνες αδιαφορούν, το ίδιο και οι κινηματογραφικές, οι κυβερνήσεις, και από τα 3.000.000 σχεδόν που έχουν μπει στην σελίδα μας, κάθε μήνα ανταποκρίνονται 10-15 στην έκκληση για βοήθεια με αντάλλαγμα κάποιο από τα βιβλία μας.

Αν σας καλύπτει το Rolling Stone, τα έντυπα και τα site των ομίλων έχει καλώς....

Κώστας Ζουγρής