Θεϊκό: 'I Shall Be Released' - Mama Cass, Mary Travers, Joni Mitchell

Θεϊκό: 'I Shall Be Released' - Mama Cass, Mary Travers, Joni Mitchell

Το " I Shall Be Released " είναι ένα τραγούδι του 1967 γραμμένο από τον Bob Dylan .

Το πρώτο επεισόδιο για το τηλεοπτικό πρόγραμμα The Mama Cass από το ABC ήταν ένα λάθος που ο Cass Elliot ήθελε να μην είχε κάνει ποτέ από την αρχή. Ωστόσο, ήταν μια αρκετά καλή παράσταση για έναν λόγο: η Mama Cass, η Mary Travers και η υπέροχη ερμηνεία της Joni Mitchell στο "I Shall Be Released" του Bob Dylan.

Η εκπομπή δεν έγινε ποτέ σειρά, ίσως επειδή είναι λάθος από πολλές απόψεις. Η βαρετή κωμωδία και το αστείο χιούμορ που παρείχε δεν άξιζε τον κόπο να ταλαιπωρήσουμε τον εαυτό μας να παρακολουθήσει. Είναι ένα από τα λίγα κακώς υπολογισμένα βήματα της τραγουδίστριας των The Mamas & the Papas που σημάδεψαν τη δημοτικότητά της, δυστυχώς.

Αν και της άρεσε να τραγουδά με την καρδιά της στο ζωντανό κοινό, είναι εντελώς άλλο επίπεδο πίεσης όταν είσαι εκεί και παίζεις θεατρικά μπροστά σε κόσμο. Ωστόσο, η παράσταση είχε τα κυριότερα σημεία της που αξίζει να θυμηθούμε.

Η Elliot άνοιξε το σόου με μια υπέροχη εκδοχή του «Dream a Little Dream of Me», ένα τραγούδι που της έδωσε τα υπέροχα φώτα της δημοσιότητας από τη διασκευή των Mamas & the Papas. Στη συνέχεια ακολούθησε το υπέροχο τραγούδι της Joni Mitchell για το κλασικό της, "Both Sides Now", και μαζί της ήρθε η Mary Travers για ένα υπέροχο ντουέτο στο "And When I Die". Αλλά το πιο ωραίο από όλα ήταν η συνδυασμένη τους δύναμη να τραγουδήσουν ένα κλασικό τραγούδι του Bob Dylan, δείχνοντας σε όλους πόσο καταπληκτικοί ήταν αυτοί οι τρεις στην εναρμόνιση και την επίτευξη της μουσικής ουτοπίας.

Παρακολουθήστε και εκπλαγείτε από την παράσταση του "I Shall Be Released" της τριάδας παρακάτω.

Από τηλεοπτική εμφάνιση

 

 

Στο ίδιο show