Το ροκ είναι σαν τον έρωτα, ποτέ δεν θα πεθάνει!

Το ροκ είναι σαν τον έρωτα, ποτέ δεν θα πεθάνει!

Έχουν περάσει 65 χρόνια από τότε που χρησιμοποιήθηκε η λέξη ροκ με την έννοια που της δίνουμε σήμερα και χιλιάδες, ίσως και εκατομμύρια από τότε που ο άνθρωπος ερωτεύτηκε για πρώτη φορά.

Η μουσική είναι ζωή, οι ήχοι που παράγει το σύμπαν στην αιωνιότητα και δεν μας έχει εγκαταλείψει ποτέ. Όσο για το ροκ, όσο θα υπάρχουν κιθάρες και ντραμς δεν πρόκειται να φύγει από κοντά μας.

Δεν έχει πάντα βέβαια την ίδια ένταση, το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και με τους έρωτες, για κάθε ένα που σβήνει δημιουργούνται πολλαπλάσιοι.

Αγαπάτε, ακούτε μουσική, θα νιώσετε πιο χαρούμενοι.

Τα 9 ψηφιακά βιβλία μας με την ιστορία του ροκ, τα 200 καλύτερα άλμπουμ, τα 50 Punk/Indie και τα 50 Heavy Metal είναι στην διάθεση όποιου τα επιλέξει. Με οποιοδήποτε ποσό μπορείτε να επιλέξετε πoιο θέλετε να σας στείλουμε, έτσι κάνετε πιο σίγουρη την συνέχιση της προσπάθειας μας που έχει αρχίσει εδώ και πολλές δεκαετίες και θα συνεχίζετε όσο υπάρχει μουσική και έρωτας.

Μια παρέα που αποτελείται από 5.800.000 σχεδόν μοναδικούς επισκέπτες έχει τις τεχνικές απαιτήσεις της για να εξυπηρετηθεί, τα λίγα έσοδα από διαφήμιση, δεν επαρκούν.

Κώστας Ζουγρής