Thom Yorke για Roger Waters ήταν ασέβεια αυτό που έκανε, μια ζωή φίλοι και μας γ.....

Thom Yorke για Roger Waters ήταν ασέβεια αυτό που έκανε, μια ζωή φίλοι και  μας γ.....

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Rolling Stone ο Thom Yorke ξέσπασε εναντίον του Roger Waters για τον οποίο είπε ότι πέταξε τα 'σκατά' του δημοσίως και μας εξέθεσε χωρίς να ξέρει ποιες είναι οι θέσεις μας.

Όλοι αυτοί που έγραψαν την επιστολή για το μποϊκοτάζ στο Ισραήλ θα μπορούσαν αντί να στείλουν επιστολή στα μέσα, να επικοινωνήσουν μαζί μας και να τους εξηγήσουμε την θέση μας

Δεν πιστεύω ότι στην τέχνη πρέπει να υπάρχουν απαγορεύσεις, ούτε νομίζω ότι ξέρει καλύτερα κάποιος από αυτούς που υπέγραψαν την επιστολή, από τον κιθαρίστα μας Jonny Greenwood που είναι παντρεμένος με γυναίκα από την Παλαιστίνη που ανήκει στην Αραβική κοινότητα και ζει συχνά εκεί.

Είμαστε χρόνια φίλοι με τον Roger, αλλά ουσιαστικά μας γάμ.... με τις δηλώσεις του και μου δημιούργησε προβλήματα στις σχέσεις μου με τον Nigel που ήταν ο παραγωγός στο πρόσφατο άλμπουμ του και ο οποίος δεν συμφωνεί με την επιστολή του Waters και των άλλων.

Εγώ ποτέ δεν θα τολμούσαν να πω σε άλλο καλλιτέχνη, όπως ο Roger τι πρέπει να κάνει, ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τις θέσεις μας όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη εδώ https://www.rollingstone.com/music/news/thom-yorke-breaks-silence-on-israel-controversy-w485142