Αν κρίνουμε από αυτά που ακούμε, δεν είναι λίγοι αυτοί που προβληματίζονται για τις σημερινές εξελίξεις στο Survivor.

 

Έχουμε κι εμείς τους προβληματισμούς μας, είναι όμως διαφορετικής προέλευσης. Σκεφτόμαστε πώς θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε, αλλά και να βελτιώσουμε το site μας.

 

Γι' αυτό αποφασίσαμε να δίνουμε σε όσους μας βοηθούν με οποιοδήποτε ποσό τα νέα μας βιβλία με τα 200 καλύτερα ροκ άλμπουμ και τα 50 καλύτερα Heavy Metal.

 

Προς το παρόν, την μάχη και το ενδιαφέρον κερδίζει ο ΣΚΑΪ και το Survivor, η μουσική αλληλεγγύη είναι σε χαμηλά επίπεδα.

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 7 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία και 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) 

Εμείς επιμένουμε μουσικά.