The Way We Were: Barbra Streisand

The Way We Were: Barbra Streisand

Αυτός... ο άτιμος ο χρόνος τα σκοτώνει όλα, εκτός από ένα, το αύριο. Αυτό το αύριο κυνηγάμε εδώ, ενώ παράλληλα δεν ξεχνάμε την ιστορία της μουσικής. Κώστας Ζουγρής

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου 1973.

Η μουσική για το The Way We Were συντέθηκε από τον Marvin Hamlisch. Ένα άλμπουμ soundtrack κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 1974 με μεγάλη επιτυχία. Την εποχή της αρχικής του κυκλοφορίας, το άλμπουμ έφτασε στο νούμερο 20 του Billboard 200.

Στις 19 Οκτωβρίου 1993, επανακυκλοφόρησε σε CD από τη Sony. Περιλαμβάνει τη διασκευή της Streisand του "The Way We Were", που την εποχή της κυκλοφορίας της ταινίας ήταν εμπορική επιτυχία και το πρώτο της σινγκλ νούμερο ένα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μπήκε στο Billboard Hot 100 τον Νοέμβριο του 1973 και μπήκε στο chart για 23 εβδομάδες, πουλώντας τελικά πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα και παρέμεινε το νούμερο ένα για τρεις μη συνεχόμενες εβδομάδες τον Φεβρουάριο του 1974. Στο Σύγχρονο Ενηλίκων ήταν η δεύτερη κορυφαία επιτυχία του Streisand, μετά το " People " μια δεκαετία νωρίτερα. Ήταν ο τίτλος ενός άλμπουμ της Streisand που έφτασε στο νούμερο ένα.

Μια ζωή μαζί μας η Barbra Streisand που ήταν Νο 1 τον Φεβρουάριο του 1974 στην Αμερική με το The Way We Were...

 

 

https://www.popup.gr/