1999, αρχίζει το φαινόμενο Britney Spears, Baby One More Time

1999, αρχίζει το φαινόμενο Britney Spears, Baby One More Time

1999, αρχίζει το φαινόμενο Britney Spears, No1 στις ΗΠΑ, το Baby One More Time

Το Baby One More Time... της Britney Spears είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 1998. Όπως συμβαίνει συνήθως, η αθωότητα χάθηκε κάπου στην διαδρομή

Η παρουσία της Britney με το συγκεκριμένο τραγούδι άλλαξε την ποπ μουσική για πάντα, όλα τα μεγάλα αστέρια που εμφανίσθηκαν στην συνέχεια πήραν και από ένα κομμάτι αυτού του τραγουδιού που ήλθε σαν σίφουνας να δώσει νέα ώθηση στην ποπ της εποχής.

Katy Perry, Rihanna, Taylor Swift σίγουρα το χρησιμοποίησαν σε κάποιο από τα τραγούδια τους, μέχρι τότε οι πετυχημένες γυναίκες έδιναν μεγαλύτερο βάρος στις μπαλάντες, Mariah Carey, Whitney, Celine Dion.

 

 

Όσο αυξάνονται οι επισκέπτες, τόσο μειώνονται αυτοί που μας στηρίζουν. Η αλήθεια είναι ότι πάντα δεν τα πηγαίναμε καλά με το σύστημα, τώρα όμως υπάρχουν πραγματικές ανάγκες που δύσκολα καλύπτονται χωρίς βοήθεια.

Η πολιτεία έχει άλλες προτεραιότητες, οι μεγάλοι όμιλοι συνεργάζονται με τα μεγάλα ΜΜΕ, ο κόσμος έχει τα προβλήματα του και δεν έχει συνηθίσει το Donate. Εμείς νομίζουμε ότι μπορούμε να βρούμε συμπαράσταση προβάλλοντας από Britney μέχρι Stravinsky, ναι το πείραμα πετυχαίνει, αλλά υπάρχουν πάντα δυσαρεστημένοι, αυτοί που δεν θέλουν την Britney ή τον... Stravinsky. Άβυσσος....

.Κώστας Ζουγρής

 

Video Url

 

Ελάτε στην παρέα μας