Me, Myself And I-De La Soul, αγαπημένο των πολιτικών

Me, Myself And I-De La Soul, αγαπημένο των πολιτικών

ΟΙ τελευταίες κυβερνήσεις μας έστειλαν εκατοντάδες χιλιάδες νέους μας στην ξενιτειά με την πολιτική τους, ενώ για τους συνταξιούχους έχουν επιλέξει τον αργό θάνατο που μαθηματικά θα οδηγήσει στον αφανισμό όλης της χώρας αφού, εκ των πραγμάτων αυτοί συντηρούν σε μεγάλο ποσοστό τα νοικοκυριά.

Κώστας Ζουγρής

Το " Me Myself and I " είναι ένα τραγούδι από το αμερικανικό χιπ χοπ τρίο De La Soul , που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1989 ως σινγκλ από το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ τους, 3 Feet High and Rising (1989). Ήταν το μοναδικό νούμερο ένα του γκρουπ στο αμερικανικό Billboard R&B chart. Το τραγούδι ήταν επίσης στην κορυφή του τσαρτ Billboard Hot Dance Club Play . 

Η νούμερο ένα θέση του τραγουδιού στην Ολλανδία υποκινήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό VPRO , ο οποίος έκανε ένα ντοκιμαντέρ για τον De La Soul αφού τους γνώρισε όταν ήταν ακόμη άγνωστοι. Η δισκογραφική εταιρεία Indisc απέκτησε τα τοπικά δικαιώματα από την Tommy Boy Records και αμέσως άδραξε την ευκαιρία να κυκλοφορήσει το τραγούδι ως single. Κατατάχθηκε στην 46η θέση στα 100 καλύτερα τραγούδια του χιπ χοπ του VH1

 

 

 

Video Url

 

 

https://www.popup.gr/