Bruce Dickinson : Λογομάχησε ξανά με fan σε συναυλία του!

Delilah-Bruce Dickinson

"Γ...το δεν μπορώ να αναπνεύσω" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από το επεισόδιο με το καπνογόνο στο live των Iron Maiden στη χώρα μας, το 2022, ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησε σε αντίστοιχο επεισόδιο με οπαδό σε συναυλία του, αυτή τη φορά στη Βραζιλία. Και πιο συγκεκριμένα στην Opera Hall της πρωτεύουσας της χώρας, Μπραζίλια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Dickinson εκνευρίστηκε με παρευρισκόμενους οι οποίοι κάπνιζαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η οποία έγινε στο πλαίσιο προώθησης του τελευταίου solo album του, The Mandrake Project. Σύμφωνα με πληροφορίες του Blabbermouth, o Bruce εκνευρίστηκε όταν προφανώς η απόδοση του άρχισε να επηρεάζεται λόγω του καπνού.

"Γ...το δεν μπορώ να αναπνεύσω, η Tanya (O'Callaghan, μπασίστρια) δεν μπορεί να αναπνεύσει. Εσύ με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, σε παρακαλώ κάντο έξω, αν δεν μπορείς να μείνεις πέντε λεπτά χωρίς έναν γ.... εθισμό", ήταν τα λεγόμενα του τραγουδιστή, ενώ συνέχισε λέγοντας :

"Κάποιος εδώ κάτω χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού. Κάποιος γα.....νος χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού, γι' αυτό ο κόσμος δεν μπορεί να αναπνεύσει εκεί κάτω, σωστά; Λοιπόν, αν καταλάβετε ποιος στο διάολο είναι, απλά δεν με νοιάζει τι θα του συμβεί μετά το show, εντάξει; Στο μεταξύ, θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".