Heart : Νέα μουσική από τις αδερφές Wilson

Band On The Run-Heart

Για τις Heart προηγείται η Royal Flush περιοδεία μέσα στη χρονιά.

Το τελευταίο studio album των Heart ήταν το Beautiful Broken του 2016. 8 χρόνια μετά οι Ann και Nancy Wilson άφησαν να εννοηθεί πως θα ξαναμπούν στο studio για να γράψουν καινούρια τραγούδια.

Στις 20 Απριλίου ξεκίνησε η κοινή περιοδεία των Heart με τους Cheap Trick, η οποία και θα διαρκέσει μέχρι το Σεπτέβριο. Ύστερα από την τουρνέ, το συγκρότημα θα επικεντρωθεί στη συγγραφή νέων τραγουδιών. Την αποκάλυψη έκανε η Ann Wilson στο περιοδικό Billboard, χωρίς ωστόσο να θέλει να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

«Αυτό που πραγματικά ελπίζουμε να πετύχουμε είναι να γράψουμε περισσότερα πράγματα μαζί. Δεν έχουμε σχέδια αυτή τη στιγμή. Δεν σχεδιάζουμε πολύ μακριά στο μέλλον, δεν τα υπολογίζουμε έτσι. Απλώς θα κάνουμε αυτή την περιοδεία και θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά νομίζω ότι αν ένα τραγούδι προκύπτει από μια κατάσταση, θα είναι πολύ καλό, γιατί θα είναι αυθεντικό. Το θέμα είναι να καταπιαστούμε εγώ και η Νάνσυ με αυτό».

Ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες του American Songwriter, οι Heart δουλεύουν πάνω στο κομμάτι "Roll the Dice", το οποίο και έγραψαν μαζί με το μέλος των Lovemongers, Sue Ennis. Το τραγούδι μάλιστα αποδόθηκε ζωντανά στην πρώτη συναυλία της Royal Flush περιοδείας, στο Greenville της Νότιας Καρολίνας.

Ακούστε το εδώ :
 

 

Tags