Jack Savoretti, Natalie Imbruglia - Ultime Parole

"Ως έφηβο με ενδιέφερε μόνο η ποίηση. Έγραφα όλη την ώρα, ήταν αυτό που ήθελα να κάνω, καθόμουν κάτω από ένα δέντρο με ένα σημειωματάριο, πήγαινα σε άλλα μέρη μέσα στο κεφάλι μου. Ήμουν στα σύννεφα. Η μητέρα μου μου έδωσε μια κιθάρα και μου πρότεινε να βάλω κάποιους από αυτούς τους στίχους σε μουσική, με εξέπληξε πόσοι περισσότεροι άνθρωποι σε ακούνε όταν τραγουδάς παρά αν διαβάζεις ένα ποίημα". Ο σαράνταχρονος Jack Savoretti έχει καταφέρει να συγκινήσει ένα πολύ μεγάλο πλήθος από μουσικόφιλους, μέσα από τη ζεστή αισθαντική φωνή του και τις μαγευτικές μελωδίες της ακουστικής του κιθάρας. Κομβικό σημείο στην καριέρα του, το πανέμορφο Soldier's Eyes που ακούστηκε στη σειρά Sons of Anarchy.

Ο Jack Savoretti παρουσιάζει τη συνεργασία του με την Natalie Imbruglia, η οποία συμμετέχει στο εκπληκτικό νέο του single “Ultime Parole”, μέσα από το επερχόμενο, πρώτο ιταλόφωνο άλμπουμ του “Miss Italia” – που θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου. Το νέο single έρχεται λίγο μετά από την συνεργασία του Jack με τον Ιταλό σούπερ σταρ Zucchero στο διάσημο τραγούδι “Senza una Donna (Without a Woman)”.

Στις 17 Μαΐου κυκλοφορεί το πρώτο ιταλόφωνο album του καλλιτέχνη "Miss Italia". Μετά από τη συνεργασία με τον Ιταλό superstar Zucchero, ο Savoretti παρουσιάζει το ντουέτο με τη Natalie Imbruglia, στο νέο του single "Ultime Parole".

Video Url