10 υποτιμημένα διαμάντια των Bon Jovi που δεν θα ακούσεις στα ραδιόφωνα

10 υποτιμημένα διαμάντια των Bon Jovi που δεν θα ακούσεις στα ραδιόφωνα

Από το facebook του : ALi Mathloum

10 διαμάντια των BON JOVI που δε θα ακούσεις στα ραδιόφωνα και θα σου αλλάξουν άρδην την εντύπωση που έχεις. Είτε γιατί επισκιάστηκαν από τις επιτυχίες ή αν ήταν από άλλους καλλιτέχνες θα έπιαναν κορυφή....Τα περισσότερα διασφαλίζουν ότι υπάρχει σοβαρή μουσική υπόσταση κ πέρα των 14+ hits...

10. KEEP THE FAITΗ ('92) | οκ ίσως οι περισσότεροι το ξέρετε, ΑΛΛΑ το ότι δεν έγινε ένα από τα μεγαλύτερα hits των 90ς οφείλεται αποκλειστικά στην ...grunge σκηνή , μιλάμε για 1992 έτσι, βεβαία οι Τζοβι με το κομμάτι αυτό και το όλο άλμπουμ έκαναν απίστευτα δυνατό μπάσιμο στη δεκαετία, από τα ελάχιστα γκρουπ των 80'ς που επιβίωσαν της γκρανζ επιδρομής! Ηard-ροκιά μεγάλων διαστάσεων που όπως τα μεγαλύτερα τους χιτς, κάνουν ένα στάδιο να σείεται συθέμελα όπως εδώ:

9. THESE DAYS ('95) | ΚΑΝΟΝΙΚΑ είναι κορυφή στα καλύτερα τους γενικά!! άλλα το βάζω στο 9 για τον λόγο του ότι δεν είναι κ τόσο άγνωστο μιας κ είναι το ομότιτλο του άλμπουμ κ το ξέρει αρκετός -μη φαν- κόσμος άλλα όχι φυσικά όπως το livin on a prayer. Είναι το αγαπημένο μου κομμάτι τους.

8. SOMEDAY I'LL BE SATURDAY NIGHT ('94) | Μαζί με το γνωστούλι... Αlways συνόδευσαν σαν καινούρια τραγούδια το πρώτο greatest hits τους το 1994 . Ακουστικές κιθάρες , μελαγχολικό ύφος και ήχος ξεκάθαρα 90'ς soft rock στυλ σε κάτι που δεν μας έχουν συνηθίσει.

https://www.youtube.com/watch?v=qFNZXaBcXkA

7. BLOOD ON BLOOD ('88) | Επίσης από το Νew Jersey, κομμάτι που βγάζει φοβερή ενέργεια, στιχουργικά από τα πιο όμορφα που έχουν γράψει, ένας ύμνος για την φιλία που ενώνει όλα τα μέλη του γκρουπ, παίζεται έως κ σήμερα σαν πολύ αγαπημένο των φαν.

6. LET IT ROCK ('86)| Ανοίγει το Slippery When Wet, ναι αυτό που είχε μέσα το prayer, to wanted, to you give love a bad name, όσο χαρντροκομματάρα κ να είναι δεν είχε τύχη, άλλα ήταν ότι πρέπει να ξεκινήσει το άλμπουμ, γροθιά στον αέρα, χορός κ πάμε!

5. IN THESE ARMS ('92) | άκρως μελωδική ροκιά που σε ταρακουνεί, απ'το 1992 αλλά θυμίζει τις καλές εποχές των 80'ς , ένα κλικ μόνο cheesy, μπαλαντοειδές στην αρχή άλλα για ρυθμική γροθιά στον αέρα στο μεγαλειώδες πραγματικά αυτο ρεφρέν...

4. HEY GOD ('95) | ώρα για σοβαρό Head Banging! Από τα πιο σκληρά σε ήχο, σκοτεινά και δυνατά κομμάτια τους, δεν έχει pop hooks δεν έχει πιασαρικο ρεφρέν, έχει όμως από τις καλύτερες δουλειές του Sambora στην κιθάρα κ απόδειξη πως αμα θέλουν φτιάχνουν κ ώριμη ροκ. *τέτοια είναι όλο το these days.

3. MY GUITAR LIES BLEEDIN IN MY ARMS ('95) | Θεωρώ πως αν το είχε γράψει ο Κurt Cobain (θα μπορούσε με βάση τους στίχους) θα είχε γίνει ύμνος. αυτό φτάνει τίποτα άλλο... (απ'τις καλύτερες δουλειές στην κιθάρα επίσης)

2. SOMETHING TO BELIEVE IN ('95) | Το απόλυτο εντελώς κρυφό διαμάντι. Επίσης εκ του These Days, η πιο ιδιαίτερη μελωδία που έχουν συνθέσει, βγάζει μια απύθμενη μελαγχολία σε ύφος κ στίχο άλλα λόγω εξαιρετικών ντραμς κ διακύμανσης στο ρυθμό, δεν είναι downιάρικο, συνοδεύεται από καταπληκτικά βοηθητικά φωνητικά του Sambora και είναι από τις σπουδαιότερες δουλειές που έχουν κάνει συνολικά.

1. DRY COUNTY ('92) *09:50* | Με διαφορά το πιο σπουδαίο σόλο του Ριτσι Σαμπόρα. Κάθε συγκρότημα σοβαρό που σέβεται τον εαυτό του και μπορεί φυσικά, έχει ένα επικό σε διάρκεια και σύνθεση κομμάτι , ε λοιπόν για όσους δεν το ξέρουν αυτό είναι το δικό τους, αναγνωρισμένο από τους μουσικούς αλλά όχι από το ευρύ κοινό....στα 9μιση κ κάτι λεπτά είναι από τα χαιλάιτ όλων των μελών από το εισαγωγικό πιάνο που σε τραβάει κατευθείαν, στους στίχους με κοινωνική προέκταση, στην ερμηνεία του Τζον που μένει συνεχώς σε ψηλά κλιμάκια, στα ντραμς φυσικά, και τελευταίο κ καλύτερο το επικό κιθαριστικο σόλο που θα μείνει για πάντα σαν ένα από τα υποτιμημένα.

Γίνε φίλος στην ομάδα μας