10 λόγοι για να δείτε Survivor

10 λόγοι για να δείτε Survivor

1. Για να εκτιμήσετε αυτά που έχετε

Ένα κρεβάτι με στρώμα, ένα ζεστό μπάνιο και ένα πιάτο φαγητό μπορεί να φαίνονται αυτονόητα σε σας, όμως οι παίκτες του survivor αγωνίζονται με νύχια και με δόντια για να κερδίσουν μια μπουκιά κρουασάν.

2. Για τα εξωτικά πλάνα στον Άγιο Δομήνικο

Και ποιος δεν θα ήθελε να βρίσκεται τώρα σε ένα τόσο μαγευτικό μέρος με τέτοιες παραλίες! Κοκοφοίνικες, λευκή άμμος, καταπράσινα τοπία, δεν μπορεί να μη σας συγκινούν!

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος δομηνικος survivor

3. Για την αδρεναλίνη και το suspense κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών

Είτε υποστηρίζετε τους μαχητές είτε τους διασήμους, τα αγωνίσματα για τα έπαθλα φαγητό-ασυλία-επικοινωνία είναι σαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Θέλετε να κερδίσει η ομάδα σας.

4. Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες θα συμφωνήσουν με αυτό. Πολύ hot κορίτσια. Ψηφίστε τον μόνο για να συνεχίζουμε να τον βλέπουμε.

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Αγγελόπουλος

5. Ημίγυμνα αθλητικά κορμιά κάτω από τον καυτό ήλιο της Καραϊβικής

Η ζέστη αναγκάζει κορίτσια και αγόρια να κυκλοφορούν συχνά με μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

6. Για τις epic περιγραφές του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη

Τι κι αν απλά βλέπουμε έναν παίκτη να προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε ένα ξύλο, οι περιγραφές του Σάκη μας κάνουν να νομιζουμε ότι βλέπουμε τον Διαμαντίδη να σουτάρει τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ευρωπαϊκού.

7. Γιατί τα αγωνίσματα εχουν πλάκα

Θυμάστε τα παιχνίδια χωρίς σύνορα; Σε όλους μας άρεσε να τα βλέπουμε και να υποστηρίζουμε την Ελλάδα. Σαν το κάστρο του Τακέσι, οι επιτυχίες ή αποτυχίες των παικτών (ειδικά στα παιχνίδια ερωτήσεων) μας προκαλούν άφθονο γέλιο.

8. Επειδή το βλέπουν όλοι

Από το πουθενά και σε χρόνο dt το Survivor έγινε talk of the town. Τα social media έχουν μόνιμα στα δημοφιλή hashtag το #survivorGR και τα σχόλια δίνουν και πάιρνουν.

9. Για τις ίντριγκες ανάμεσα στους παίκτες

Θα έλειπαν οι δολοπλοκίες από ένα ριάλιτι; Πισώπλατα μαχαιρώματα, καυγάδες, ξεκατινιάσματα και όλα αυτά τα ωραία ούτε σαπουνόπερα να βλέπαμε. Σας αρέσει το ξέρω.

10. Γιατί δεν έχει τίποτα άλλο η τηλεόραση

Έχετε γυρίσει από δουλειά και θέλετε να χαλαρώσετε στο σπίτι. Αραλίκι στον καναπέ και κάτι ευχάριστο να περάσει η ώρα. Τι καλύτερο από αυτό!

Δάφνη Ζουγρή