JAMIROQUAI, 10 τραγούδια, 54 ετών ο Jay Kay

JAMIROQUAI, 10 τραγούδια, 52 ετών ο Jay Kay

 Ξεκίνησαν το 1992 με τραγουδιστή τον Τζέι Κέι, τον Τόμπι Σμίθ στα πλήκτρα, τον Νικ Βαν Γκέλντερ στα ντραμς, τον Γουόλις Μπιουκάναν στο ντιτζεριντού και τον Στούαρτ Ζέντερ στο μπάσο. Στη διάρκεια της καριέρας τους, τα μέλη της μπάντας άλλαξαν αρκετές φορές, όμως βασικά μέλη παρέμειναν ο Τζέι Κέι και ο Ντέρεκ Μακένζι.

Οι Τζαμιροκουάι κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με τίτλο "When You Gonna Learn?" το 1992, υπό την δισκογραφική εταιρεία Acid Jazz Records. Η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού, τους οδήγησε στην υπογραφή μίας συμφωνίας με την Sony BMG Music Entertainment, όπου θα ηχογραφούσαν οχτώ άλμπουμ. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησαν είχε τίτλο "Emergency on Planet Earth", το 1993.

Το δεύτερο άλμπουμ "The Return of the Space Cowboy" (1994) απέσπασε την προσοχή του τύπου και των mainstream μέσων μετάδοσης, ενώ το τρίτο τους άλμπουμ "Travelling Without Moving" (1966) κατέλαβε το Guinness World Record για τις μεγαλύτερες πωλήσεις φανκ άλμπουμ στην ιστορία. Επιπλέον η μπάντα έχει λάβει άλλα τρία ρεκόρ, μεταξύ αυτών μία διάκριση για την συναυλία τους "Gig in the Sky" που έλαβε μέρος σε ένα ιδιωτικό μπόινγκ, σε πτήση από το Μόναχο προς Αθήνα.

TOO YOUNG TO DIE

Video Url

 

STILLNESS IN TIME

Video Url

 

VIRTUAL INSANITY

Video Url

 

COSMIC GIRL

Video Url

 

ALRIGHT

Video Url

 

 

CANNED HEAT

Video Url

 

SPACE COWBOY

Video Url

 

HIGH TIMES

Video Url

 

DEEPER UNDERGROUND

Video Url

 

LITTLE L

Video Url