8 εύκολοι και γρήγοροι τρόποι για να κάψετε 100 θερμίδες

8 εύκολοι και γρήγοροι τρόποι για να κάψετε 100 θερμίδες

Θέλετε να κάψετε 100 θερμίδες; Το κάψιμο θερμίδων δεν είναι πάντα κάτι εύκολο. Ωστόσο, χάρη στους παρακάτω οχτώ γρήγορους τρόπους να κάψετε 100 θερμίδες, μπορεί να γίνει εύκολο. Απλώς ρίξτε μια ματιά παρακάτω και δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Πρόκειται για καλούς, εύκολους και οικονομικούς τρόπους να κάψετε 100 θερμίδες γρήγορα ενώ παράλληλα διατηρείστε σε φόρμα.

1. Πώς θα κάψετε 100 θερμίδες γρήγορα χορεύοντας

Ο χορός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάψετε 100 θερμίδες. Πρέπει απλώς να επιλέξετε τέσσερα ή πέντε τραγούδια και να χορέψετε με την καρδιά σας! Δεκαπέντε λεπτά έντονης κίνησης θα σας βοηθήσουν να κάψετε 100 θερμίδες γρήγορα ενώ διασκεδάζετε.

2. Πηγαίνετε για ψώνια

Περπατώντας 40 λεπτά θα κάψετε 100 θερμίδες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε για ψώνια. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να περάσει γρήγορα η ώρα και για να κάψετε 100 θερμίδες.

3. Έχετε αυλή, κήπο ή ταράτσα; Ασχοληθείτε με την κηπουρική!

Κάτι τόσο χαλαρωτικό και δημιουργικό όσο η κηπουρική θα σας κάνει να κάψετε 100 θερμίδες μέσα σε μερικά λεπτά. Χρειάζονται μονάχα 20 λεπτά. Αυτό το διάστημα της περιποίησης της αυλής σας αρκεί για να κάψετε τον συγκεκριμένο αριθμό θερμίδων. Είναι και πρακτικό και ευχάριστο!

4. Προσφερθείτε να βοηθήσετε σε κάποια μετακόμιση

Αν κάποιος φίλος σας μετακομίζει, βοηθήστε τον! Δεν είναι απλώς ένας τρόπος να του δείξετε την υποστήριξή σας, αλλά και ένας καλός τρόπος να κάψετε θερμίδες! Αρκούν μονάχα 20 λεπτά για να κάψετε 100 θερμίδες.

5. Κάντε διαλειμματική προπόνηση

Η άσκηση είναι πάντα καλή ιδέα. Αν κάνετε διαλειμματική προπόνηση, θα επιτύχετε τον στόχο σας χωρίς να κουραστείτε, ή τουλάχιστον όχι και τόσο πολύ. Η διαλειμματική προπόνηση είναι μια ρουτίνα που περιλαμβάνει ασκήσεις οι οποίες πρέπει να εκτελεστούν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να κάψετε πολλές θερμίδες με αυτόν τον τρόπο. Ακολουθεί ένα παράδειγμα ρουτίνας διαλειμματικής προπόνησης:

-Εκτάσεις και ανατάσεις με αναπήδηση για 20 δευτερόλεπτα.
-Ξεκούραση για 10 δευτερόλεπτα.
-Ανυψώσεις γονάτων για 20 δευτερόλεπτα.
-Ξεκούραση για 10 δευτερόλεπτα.
-Σκοινάκι για 20 δευτερόλεπτα.
-Ξεκούραση για 10 δευτερόλεπτα.

Πρέπει να επαναλάβετε τις παραπάνω ασκήσεις τουλάχιστον 9 φορές για να κάψετε 100 θερμίδες.

6. Καθαρίστε το σπίτι σας

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνετε ούτως ή άλλως. Ωστόσο το καθάρισμα του σπιτιού μπορεί να αρχίσει να φαίνεται ακόμα πιο χρήσιμο αν γίνει ένας τρόπος για να κάψετε θερμίδες. Η ηλεκτρική σκούπα, το σκούπισμα ή το σφουγγάρισμα του πατώματος για 30 λεπτά θα σας βοηθήσουν να κάψετε 100 θερμίδες εύκολα.

7. Μαγειρέψτε

Δεν χρειάζεται να θεωρείτε το μαγείρεμα εχθρό σας, αν θέλετε να κάψετε θερμίδες. Το μαγείρεμα σας βοηθάει να τρώτε πιο υγιεινά. Επίσης, αν μαγειρέψετε για 55 λεπτά, θα κάψετε 100 θερμίδες. Από δω και πέρα δεν χρειάζεται να παραγγέλνετε έτοιμο φαγητό!

8. Ανεβείτε σκαλιά

Το να μη χρησιμοποιείτε ασανσέρ σας βοηθάει να έχετε καλύτερη φυσική κατάσταση. Επίσης το να ανεβαίνετε τακτικά σκάλες σας βοηθάει να καίτε θερμίδες. Για να κάψετε 100 θερμίδες, πρέπει να ανεβοκατεβείτε τα σκαλιά για δέκα λεπτά.

Πηγή: meygeia.gr