Σάλος στο Hollywood: Πρωταγωνίστρια θα πάρει 13 εκατ. δολάρια λιγότερα από τον συμπρωταγωνιστή της

Σάλος στο Hollywood: Πρωταγωνίστρια θα πάρει 13 εκατ. δολάρια λιγότερα από τον συμπρωταγωνιστή της

Η μισθολογική ανισότητα των φύλων και πάλι στο επίκεντρο

Ο Ντουέν «The Rock» Τζόνσον θα πάρει 13 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα για την ταινία Jungle Cruise, από την συμπρωταγωνίστριά του Έμιλι Μπλαντ. Ο 46χρονος ηθοποιός λέγεται ότι θα λάβει 22 εκατομμύρια δολάρια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Φρανκ, ενώ η 35χρονη Έμιλι θα τον ρόλο της Λίλι θα λάβει 9 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ.

Η μισθολογική ανισότητα μεταξύ των δύο αστεριών σημαίνει ότι ο Τζόνσον θα λάβει περισσότερο από το διπλάσιο της αμοιβής που θα πάρει η Μπλαντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Forbes τον περασμένο Αύγουστο, ο «The Rock» κέρδισε για το 2018, 124 εκατομμύρια δολάρια (πάνω από το διπλάσιο από αυτό που κέρδισε το 2017) και ήταν στην 5η θέση του καταλόγου των πιο ακριβοπληρωμένων καλλιτεχνών παγκοσμίως.

Πρώην επαγγελματίας παλαιστής ο Ντουέν έχει πολλά βραβεία, ενώ το 2017 τιμήθηκε με το αστέρι στον Hollywood Walk of Fame. Εν τω μεταξύ, η Έμιλι έχει ήδη αποσπάσει μια Χρυσή Σφαίρα κι ένα βραβείο BAFTA. Η Έμιλι έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο της όταν ήταν μόλις 18 χρόνων. Η ταινία Jungle Cruise είχε προγραμματιστεί από την Disney να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2019, αλλά τελικά αναβλήθηκε για τον Ιούλιο του 2020.

via