Η Naomi Watts στο prequel του Game of Thrones

Η Naomi Watts στο prequel του Game of Thrones

H Naomi Watts μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις συμφώνησε τελικά να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο prequel του Game of Thrones που ετοιμάζουν Τζορτζ Μάρτιν και Τζέιν Γκόλντμαν για το HBO.

Ακόμα δεν είναι γνωστός ο ρόλος που θα ερμηνεύσει η ηθοποιός, παρά μόνο μια γενική περιγραφή του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ναόμι Γουότς θα παίξει μια χαρισματική προσωπικότητα που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό.

H σειρά θα εκτυλίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του GoT και καταγράφει την «κατάβαση του κόσμου από την χρυσή εποχή των ηρώων στην πιο σκοτεινή ώρα». Συγκεκριμένα, η σειρά θα εκτυλίσσεται σε μία εποχή που αποκαλείται «Η Εποχή των Ηρώων», μια σκοτεινή εποχή στην ιστορία του Γουέστερος που εκτυλίσσεται 10.000 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones.

Επισήμως, το HBO αναφέρει ότι για τους θαυμαστές των βιβλίων και της σειράς, το πρίκουελ θα κρύβει εκπλήξεις: «Ένα είναι σίγουρο: από τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος μέχρι την πραγματική προέλευση των White Walker, τα μυστήρια από την Ανατολή μέχρι τους Σταρκ του Θρύλου δεν φτιάχνουν την ιστορία που νομίζουμε ότι γνωρίζουμε».

πηγή: Guardian