Ο Tom Hanks ως Μίστερ Ρότζερ στο νέο βιογραφικό φιλμ για τον διάσημο Αμερικάνο παρουσιαστή

Ο Tom Hanks ως Μίστερ Ρότζερ στο νέο βιογραφικό φιλμ για τον διάσημο Αμερικάνο παρουσιαστή

Ο Τομ Χανκς πρόκειται να υποδυθεί στον κινηματογράφο τον Μίστερ Ρότζερ σε μια βιογραφική ταινία της τηλεοπτικής προσωπικότητας που γεννήθηκε το 1928 και πέθανε το 2003 και είχε παρουσιάσει πολλές επιτυχημένες εκπομπές στην αμερικανική τηλεόραση.

Η πρώτη φωτογραφία του Τομ Χανκς ως Φρεντ Ρότζερ κυκλοφόρησε από την Sony Pictures και η ομοιότητα των δύο είναι εκπληκτική.

5496897905

Η άτιτλη ταινία, που έχει προσωρινό τίτλο «Εσύ είσαι ο φίλος μου», βασίζεται στην πραγματική φιλία του δημοσιογράφου Τομ Τζάνοντ και του Ρότζερ.

Ο Φρεντ Ρότζερ (20 Μαρτίου 1928 – 27 Φεβρουαρίου 2003) ήταν Αμερικάνος παρουσιαστής, μουσικός, συγγραφέας, παραγωγός και πάστορας. Έγινε γνωστός μέσα από την παιδική σειρά «Mister Rogers’ Neighborhood» (1968-2001), στην οποία πρωταγωνιστούσε και χωρίς να υποδύεται κάποιον εξηγούσε σε παιδιά προσχολικής ηλικίας πολλές καταστάσεις του έξω κόσμου. Επίσης, τους έκανε ξεναγήσεις και πειράματα.

Από την άλλη, ο Τομ Τζάνοντ, που γεννήθηκε το 1958, είναι ένας βραβευμένος δημοσιογράφος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στο περιοδικό «Esquire».

Στην ταινία θα παίξουν επίσης ο Κρις Κούπερ και η Σούζαν Κελέτσι Ουάτσον.