Η οργισμένη αντίδραση Μανουσάκη για την υγεία της Ειρήνης Παππά: «Δεν ισχύει τίποτα»

Η οργισμένη αντίδραση Μανουσάκη για την υγεία της Ειρήνης Παππά: «Δεν ισχύει τίποτα»

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης είπε: «Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφουν. Πριν από λίγη ώρα μίλησα μαζί της. Είναι μια χαρά η Ειρήνη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν τέτοιες άστοχες φήμες»
Το γύρο του διαδικτύου κάνει απο χθες η είδηση ότι η μεγάλη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια, Ειρήνη Παππά, περνά δύσκολες ώρες και γιόρτασε τα γενέθλιά της ερήμην της καθώς το μυαλό της έχει νικηθεί από το Αλτσχάιμερ.

Όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Ντέπη Γκολεμά, η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της ερήμην της καθώς το μυαλό της έχει νικηθεί από το Αλτσχάιμερ, «μια αρρώστια που δεν σου δίνει καν το δικαίωμα των αναμνήσεων της ζωής σου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ωστόσο, η οργισμένη αντίδραση του ανιψιού της Ειρήνης Παππά, Μανούσου Μανουσάκη, στις φήμες για την υγεία της δεν άργησε να έρθει.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», ο επιτυχημένος σκηνοθέτης είπε: «Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφουν. Πριν από λίγη ώρα μίλησα μαζί της. Είναι μια χαρά η Ειρήνη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν τέτοιες άστοχες φήμες. Η Ειρήνη είναι ένα ζωντανό σύμβολο της Ελλάδας. Επιλέγει πού θα πάει και πού δεν θα πάει».

Σε ερώτηση για το αν ισχύει η πληροφορία ότι η σπουδαία ηθοποιός έχει χτυπηθεί από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ο Μανούσος Μανουσάκης ανέφερε: «Ας γράψουν ό,τι θέλουν. Εδώ γράφουν ότι υπάρχουν Αρειανοί γύρω μας και ότι κατοικούν στα έγκατα της γης Γκρέμλινς».

Τι έγραψε η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά στον προσωπικό της λογαριασμό

«Σήμερα η Ειρήνη Παπά, καθηλωμένη στο κρεβάτι με πάλλευκα μαλλιά είναι 92 ετών. τα γιόρτασε χθες ερήμην της, μια και το μυαλό της έχει από μόνο του διαγράψει την υπέροχη ζωή της. Η Ελληνίδα θεά, Ρωμιά αλλά και Ρωμαία όπως έλεγε, (μια και θεωρούσε τη Ρώμη δεύτερο σπίτι της) που γύρισε το κόσμο έδειξε παντού τις αρχαίες τραγωδίες που τόσο τις άρεσαν, έγινε σταρ του Χόλυγουντ, με δεκάδες βραβεία και υποψηφιότητες, γενναία και περήφανη σαν Ελληνίδα νικήθηκε από μια αρρώστια τη χειρότερη κατά τη γνώμη μου, το Αλτζχάιμερ.

Μια αρρώστια που δεν σου δίνει καν το δικαίωμα των αναμνήσεων της Ζωής σου. να επιλέγεις εσύ καθώς γερνάς, πια σβήνεις, ποιά κρατάς στα βάθη της ψυχής σου. τα θυμούνται οι άλλοι για λογαριασμό σου..... Πόσο όμορφη, πόσο Δωρική, πόσο γενναία, πόσο ταλαντούχα. Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά.....»

deppy poker

Με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα