Ο Μπραντ Πιτ απαντά στις κατηγορίες της Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ απαντά στις κατηγορίες της Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ απέκρουσε σήμερα τους ισχυρισμούς ότι δεν προσφέρει επαρκή οικονομική στήριξη στα παιδιά του και κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί ότι επιχειρεί να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ στο θέμα του διαζυγίου τους.

Στον τελευταίο γύρο των πικρόχολων κατηγοριών που εκτοξεύουν ο ένας εναντίον του άλλου οι Brangelina, που κάποτε υπήρξαν το ισχυρότερο και πιο αξιοζήλευτό ζευγάρι του Χόλιγουντ, οι δικηγόροι του Πιτ ανακοίνωσαν ότι ο ηθοποιός κατέβαλε ποσό άνω του 1,3 εκατομμυρίου δολαρίων σε λογαριασμούς για την Τζολί και τα έξι τους παιδιά μετά τον χωρισμό τους το 2016.

Επιπλέον, στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, οι δικηγόροι του διάσημου πρωταγωνιστή υποστηρίζουν ότι ο Μπραντ Πιτ δάνεισε στη Τζολί 8 εκατομμύρια δολάρια για να τη βοηθήσει να αγοράσει το σπίτι που μένει τώρα.

Ο δικηγόρος της Τζολί προσέφυγε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες με αίτημα την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους μέσα στο 2018. Η Αμερικανίδα ηθοποιός κατήγγειλε ότι ο Πιτ «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».

Στις κατηγορίες αυτές οι δικηγόροι του 54χρονου ηθοποιού απαντούν ότι η ισχυρισμοί της 43χρονης πρώην συντρόφου του είναι μια «ανεπαρκώς συγκεκαλυμμένη απόπειρά της να χειραγωγήσει την κάλυψη του θέματος από τα ΜΜΕ».

Προς το παρόν οι εκπρόσωποι της Τζολί δεν έχουν ανταποκριθεί στο αίτημα να σχολιάσουν σχετικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ