Ο James Marsden στην νέα ταινία 'Sonic The Hedgehog'

Ο James Marsden στην νέα ταινία 'Sonic The Hedgehog'

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Τζέιμς Μάρσντεν θα πρωταγωνιστήσει στη live action/animation υβριδική ταινία «Sonic The Hedgehog»- μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του κλασικού βιντεοπαιχνιδιού Σόνικ, ο Σκαντζόχοιρος.

H Paramount απέκτησε τα δικαιώματα του παιχνιδιού το 2017 και ανέθεσε τη σκηνοθεσία της ταινίας στον Τζεφ Φόουλερ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Variety.

Ο Νιλ Μόριτζ, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με την Paramount θα είναι παραγωγός με την εταιρεία Original Film. Ο σκηνοθέτης του «Deadpool», Τιμ Μίλερ θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Τόμπι Άσερ. Συμπαραγωγοί θα είναι οι Ντμίτρι Τζόνσον και Νταν Τζέβονς.

Η Sega λάνσαρε το παιχνίδι Sonic με τον φανταστικό χαρακτήρα «Sonic The Hedgehog» το 1991 και έχει πουλήσει περισσότερα από 360 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών παιχνιδιών σε κονσόλες, tablets και κινητά.

O βασικός πρωταγωνιστής της σειράς βιντεοπαιχνιδιών είναι ένας ανθρωπόμορφος σκαντζόχοιρος που ονομάζεται Sonic και προσπαθεί να νικήσει τον Doctor Robotnik, έναν επιστήμονα που έχει φυλακίσει τα ζώα σε ρομπότ και έχει κλέψει τα μαγικά Σμαράγδια του Χάους (Chaos Emeralds).

Η ταινία, που σηματοδοτεί την πρώτη προσαρμογή του βιντεοπαιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη θα προβληθεί στις αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου του 2019.

Πηγή: ΑΠΕ