Η Τίπι Χέντρεν, μούσα του Άλφρεντ Χίτσκοκ έγινε μοντέλο για τον οίκο Gucci στα 88 της χρόνια

Η Τίπι Χέντρεν, μούσα του Άλφρεντ Χίτσκοκ έγινε μοντέλο για τον οίκο Gucci στα 88 της χρόνια

Η Τίπι Χέντρεν, μούσα του Άλφρεντ Χίτσκοκ, μητέρα της Μέλανι Γκρίφιθ, γιαγιά της Ντακότα Τζόνσον ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στη γενέτειρά της, Μινεσότα με εμφανίσεις σε επιδείξεις μόδας σε πολυκατάστημα.

Στα 20 της χρόνια έφυγε για τη Νέα Υόρκη και υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Eileen Ford. Μετά από δεκαετή καριέρα με εξώφυλλα σε περιοδικά όπως το Glamour and Life αφοσιώθηκε στον κινηματογράφο για έξι δεκαετίες.

tippi4 1

Τώρα όμως σε ηλικία 88 ετών επιστρέφει στη βιομηχανία της μόδας, η οποία έχει αλλάξει πολύ από τη δεκαετία του 1950 αποδεχόμενη πρόταση του ιταλικού οίκου Gucci.

Η Χέντρεν πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια ως μελλοντολόγος και φωτογραφήθηκε από τον Κόλιν Ντόντσον ανάμεσα σε κεριά, κρυστάλλους και τις συναδέλφους της μοντέλα, Βικτόρια Σονς, Έμιλι Άνκλς, Τομ Άτον Μουρ και Τεξ Άντον στο Λος Άντζελες. Φυσικά, μερικά από τα νέα κοσμήματα και τα αυτόματα ρολόγια Gucci είναι σε πρώτο πλάνο, καθώς η Χέντρεν δείχνει τις μαντικές της ικανότητες στην κρυστάλλινη σφαίρα και στη χειρομαντεία . Στην καμπάνια περιλαμβάνονται φωτογραφίες και βίντεο.

tippi1