Η Meryl Streep μπαίνει στην 2η σεζόν του ‘Big Little Lies’

Η Meryl Streep μπαίνει στην 2η σεζόν του ‘Big Little Lies’

Μετά τη νέα υποψηφιότητά της στα βραβεία Όσκαρ για το «The Post: Απαγορευμένα Μυστικά», με την οποία έφτασε τις 21 στη σπουδαία πορεία της σημειώνοντας ένα νέο ρεκόρ, η πολυβραβευμένη ηθοποιός εκπλήσσει ευχάριστα τους τηλεθεατές με την απόφασή της να λάβει μέρος στη σειρά Big Little Lies που σάρωσε Emmy, Χρυσές Σφαίρες και SAG.

H παραγωγή των Reese Witherspoon και Nicole Kidman που προβάλλει κανάλι το ΗΒΟ, θα έχει στο cast της την 69χρονη ηθοποιό που θα υποδυθεί τη μητέρα του Πέρι Ράιτ, Μέρι Λουίζ Ράιτ, που έρχεται στο Μόντερεϊ, θέλοντας να δει τι συμβαίνει με το γιο και τα εγγόνια της.

Στο νέο κύκλο επεισοδίων, που φημολογείται πως θα έχει πρίκουελ χαρακτήρα, θα δούμε την «τοξικότητα του ψέματος, την αντοχή της φιλίας, την εύθραυστη φύση ενός γάμου και την εξάντληση του να είσαι γονιός. Σχέσεις θα ξεφτίσουν, η εμπιστοσύνη θα φθαρεί, η κακοποίηση θα ξεπροβάλει ξανά το βίαιο κεφάλι της...» σύμφωνα με το HBO.

To σενάριο του Ντέιβιντ Ε. Κέλι θα βασίζεται σε ένα νέο κεφάλαιο των χαρακτήρων το οποίο θα γραφεί από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ Λιάν Μοριάρτι.

Η Reese Witherspoon το ανακοίνωσε και μέσω του λογαριασμού της στο Instagram

reesew