34 χρόνια πέρασαν - Οι καλύτερες σκηνές από το Good Morning Vietnam

31 χρόνια πέρασαν - Οι καλύτερες σκηνές από το Good Morning Vietnam

Προβλήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 1987... Στην σκηνοθεσία ο Barry Levinson... Πρωταγωνιστούσαν Robin Williams, Forest Whitaker, Tung Thanh Tran κα...

Η αμερικανική πολεμική κωμωδία του 1987 σε σενάριο Μιτς Μάρκοβιτς και σκηνοθεσία Μπάρι Λέβινσον, διαδραματίζεται στη Σαϊγκόν το 1965, κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ , η ταινία πρωταγωνιστεί στον Ρόμπιν Ουίλιαμς ως ραδιοφωνικός DJ στη Ραδιοφωνική Υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων , ο οποίος αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλής στα στρατεύματα, αλλά εξοργίζει τους ανωτέρους του με αυτό που αποκαλούν την «ασεβή του τάση». Η ιστορία βασίζεται χαλαρά στις εμπειρίες του ραδιοφωνικού DJ του AFRS Adrian Cronauer . 

Οι περισσότερες από τις παραστάσεις του Williams που απεικόνιζαν τις ραδιοφωνικές εκπομπές του Cronauer ήταν αυτοσχεδιασμοί . Η ταινία κυκλοφόρησε από την Buena Vista Pictures (κάτω από το πανό της Touchstone Pictures ) με κριτική και εμπορική επιτυχία. για τη δουλειά του στην ταινία, ο Ουίλιαμς κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού – Κινηματογράφου Μιούζικαλ ή Κωμωδίας και ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου και Βραβείο BAFTA Α' Ανδρικού Ρόλου .

Η ταινία είναι το νούμερο 100 στη λίστα του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου " 100 Χρόνια...100 Γέλια ", που περιέχει 100 ταινίες που θεωρούνται οι πιο αστείες στον αμερικανικό κινηματογράφο.