Amber Heard: Το να αποκαλύψω ότι βγαίνω με γυναίκα μου είπαν ότι θα μου στοιχίσει επαγγελματικά αλλά εγώ το έκανα

Amber Heard: Το να αποκαλύψω ότι βγαίνω με γυναίκα μου είπαν ότι θα μου στοιχίσει επαγγελματικά αλλά εγώ το έκανα

Η πρωταγωνίστρια του νέου φιλμ της Marvel Justice League, Amber Heard, αποκάλυψε ότι το να κάνει δηλώσεις σχετικά με την σεξουαλικότητα της, της είπαν ότι θα φέρει σε κίνδυνο την καριέρα της ως ηθοποιός.

Η Amber, η οποία υποδύεται την Mera στο νέο φιλμ με σούπερ ήρωες, αναφέρθηκε σε δημοσίευμα του περιοδικού Allure λέγοντας:

"Είμαι ένας άνθρωπος, μου αρέσει όποιος μου αρέσει" " Έτυχε να βγαίνω με μία γυναίκα και όλοι ξεκίνησαν να μας παίρνουν φωτογραφίες καθώς βγαίναμε από το αμάξι μετά από δείπνο."

Και συνέχισε: "Κρατούσα το χέρι της και εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι είχα δύο επιλογές, είτε να αναφέρω ότι η ιδιωτική μου ζωή, είναι ιδιωτική μου ζωή χωρίς να πω κάτι, είτε να το παραδεχθώ. Όλοι μου είπαν ότι δεν μπορώ να το κάνω, ότι δε μπορώ να το παραδεχθώ. Έχω σταθεί ενάντια στον Nicolas Cage και στον Johnny [Depp]. Θα τα πετάξεις όλα μου είπαν, εγώ όμως θα το κάνω τους είπα και απλά δείτε με."

Amber Heard in Justice League 1 768x488

Η διάσημη ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι πάντοτε είχε αυτή τη κλίση, και μίλησε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας.

Η Heard είχε έναν αποτυχημένο γάμο με τον Johnny Depp, στον οποίο αντιτετώπισε έντοντα ενδοσυζηγική βία από τον διάσημο ηθοποιό.

Amber Heard Johnny Depp Main