Jennifer Lawrence: Με ανάγκασαν σε “γυμνή οντισιόν” όταν ξεκίνησα την καριέρα μου...

Jennifer Lawrence: Με ανάγκασαν σε “γυμνή οντισιόν” όταν ξεκίνησα την καριέρα μου...

Η διάσημη ηθοποιός με αφορμή όλες τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης γυναικών, αποκάλυψε ότι στα πρώτα βήματα της καριέρας της την είχαν αναγκάσει να πάρει μέρος σε κάποια γυμνή οντισιόν.

Η Lawrence δήλωσε στην εκδήλωση του περιοδικού Elle στο Beverly Hills, που έγινε την Δευτέρα με αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον παραγωγό Weinstein:

"Όταν ήμουν πολύ νεότερη και ξεκινούσα την καριέρα μου, μου είχαν τότε πει κάποιοι παραγωγοί ότι πρέπει να χάσω 7 κιλά σε δύο εβδομάδες. Εκείνη την περίοδο μία γυναίκα παραγωγός, με ανάγκασε να σταθώ γυμνή μαζί με άλλες περίπου πέντε νεαρές κοπέλες οι οποίες ήταν πολύ πιο λεπτές από εμένα. Όλες κάτσαμε στη σειρά και το μόνο που φορούσαμε, ήταν ένα κομμάτι ταινία στα απόκρυφα μέρη μας."

"Μετά από αυτήν την ταπεινωτική οντισιόν, εκείνη η γυναίκα παραγωγός μου είπε ότι θα πρέπει να χρισημοποιώ τις γυμνές μου φωτογραφίες ως κίνητρο για να χάσω κιλά." Δήλωσε η ηθοποιός.

Δυστυχώς είχε αφήσει τότε τον εαυτό της να "κακομεταχεριστεί" κατά μία έννοια, για το καλό της καριέρα της είπε επίσης η Jennifer Lawrence και αισθάνθηκε ταπείνωση και ντροπή.