Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού κινηματογράφου στον κόσμο επιστρέφει στη Στέγη - IN-EDIT Festival

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού κινηματογράφου στον κόσμο επιστρέφει στη Στέγη - IN-EDIT Festival

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού κινηματογράφου στον κόσμο επιστρέφει στη Στέγη: Beatles, Rolling Stones, Nick Cave, UNKLE, Sepultura, Placebo, Eagles of Death Metal ζωντανά στις δύο σκηνές της Στέγης μέσα από κινηματογραφικά καρέ…

4-7 Νοεμβρίου 2017 | Κεντρική Σκηνή & Μικρή Σκηνή

Προσδεθείτε! Το IN-EDIT έρχεται για δεύτερη χρονιά στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, από τις 4 μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2017 και υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στην παγκόσμια μουσική. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, περιλαμβάνει στο φετινό του πρόγραμμα 17 σπουδαία μουσικά ντοκιμαντέρ και στην οθόνη του, συναντιούνται ο Nick Cave με djs από το Ιράν, οι Rolling Stones με τον James Lavelle και βετεράνοι της λονδρέζικης πανκ με βιρτουόζους τζαζίστες.

IN EDIT charles bradley soul of america3 p 2

Εδώ και 15 χρόνια, από την πρώτη του διοργάνωση στη Βαρκελώνη, το 2003, μέχρι σήμερα, το IN-EDIT έχει ταξιδέψει σε δεκάδες πόλεις του κόσμου, παρουσιάζοντας πάντα τις πιο σπουδαίες ιστορίες από τα παρασκήνια της μουσικής βιομηχανίας και το όνομά του αποτελεί πλέον συνώνυμο του μουσικού ντοκιμαντέρ. Το IN-EDIT Festival, επιστρέφει στην Αθήνα για τέταρτη χρονιά και παρουσιάζει για μία ακόμη φορά, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση μοναδικές μουσικές ιστορίες τόσο επί της οθόνης, όσο και εκτός!

IN EDIT Eagles Of Death Metal nos amis 3 p 2

Το φεστιβάλ ανοίγει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και μέχρι τη Τρίτη 7 Νοεμβρίου, η Στέγη γίνεται το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της μουσικής και του κινηματογράφου, έχοντας στο φετινό του πρόγραμμα 17 μουσικά ντοκιμαντέρ που αποτυπώνουν σπουδαίες μουσικές ιστορίες από όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Συγγρού 107

4 – 7 Νοεμβρίου 2017
Κεντρική Σκηνή & Μικρή Σκηνή

Εισιτήρια

Κανονικό: 6€

Προβολή + live performance 8€ (Yallah! Undergound)

Combo 2 εισιτήρια για 2 διαφορετικές προβολές της ίδιας ημέρας: 10€

Μειωμένο, Παρέα 5+ άτομα, Ανεργίας, ΑμεΑ & Συνοδός ΑμεΑ: 4€, 5€ για την προβολή και live performance (Yallah! Undergound)

Για περισσότερα >> https://www.sgt.gr/gre/SPG1954