10 φιλμ με την Drew Barrymore

10 φιλμ με την Drew Barrymore

Η Ντρου Μπάριμορ γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 1975...

Είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός και μοντέλο. Είναι μέλος της οικογένειας Μπάριμορ που αποτελείται από Αμερικανούς ηθοποιούς και εγγονή του Τζον Μπάριμορ.

Εμφανίστηκε πρώτη φορά σε μία διαφήμιση όταν ήταν 11 μηνών. Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία Ανεξέλεγκτες καταστάσεις (Altered States) το 1980. Στη συνέχεια, συμμετείχε στο Ε.Τ. ο εξωγήινος (E.T. the Extra-Terrestrial) σε ένα ρόλο που την ανέδειξε ως ηθοποιό. Σύντομα έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα παιδιά ηθοποιούς στο Χόλιγουντ και καθιερώθηκε κυρίως για τους κωμικούς της ρόλους.

Μετά από μια ταραχώδη παιδική ηλικία η οποία σημαδεύτηκε από κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ και δύο εισαγωγές σε κλινική για απεξάρτηση, έγραψε το 1990 την αυτοβιογραφία της, Μικρό Κορίτσι Χαμένο (Little Girl Lost). Έκανε επιτυχώς την μεταβίβασή της από παιδική σταρ σε ενήλικη ηθοποιό με έναν αριθμό από ταινίες που περιλαμβάνουν τις: Γλυκιά Ήβη (Poison Ivy), Κακά Κορίτσια (Bad Girls), Η Γυναικοπαρέα (Boys on the Side) και Όλοι Λένε Σ' Αγαπώ (Everyone Says I Love You). Έπειτα, καθιερώθηκε για τους ρόλους της σε κομεντί, όπως στη Ένας Τραγουδιστής για το Γάμο μου (The Wedding Singer) και στη Κάθε Φορά, Πρώτη Φορά '(50 First Dates).

1. 50 First Dates

 

 

2. The Wedding Singer

 

 

3. Never Been Kissed

 

 

4. Ever After

Video Url

 

5. E.T. the Extra-Terrestrial

 

 

6. Charlie's Angels

 

 

7. Music and Lyrics

 

 

8. Riding in Cars with Boys

 

 

9. Everybody's Fine

 

 

10. Charlie's Angels: Full Throttle