Ο Γιάννης Πετρίδης είδε την χειρότερη ταινία της χρονιάς

Ο Γιάννης Πετρίδης είδε την χειρότερη ταινία της χρονιάς

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η τύχη να δω χθες ένα εξαιρετικό φιλμ με τα δεδομένα πάντα της εποχής μας και σήμερα να δω το χειρότερο ίσως της χρονιάς.

Δεκάδες μπαρούφες προβάλλονται κάθε χρόνο αλλά για να τα κατατάξουμε στα χειρότερα θα πρέπει να ψάξουμε σε εκείνα τα φιλμ που έχουν ένα καλό cast, θεωρητικά καλές προοπτικές και η παραγωγή τα προωθεί για επιτυχία.

Μέσα στα φετινά χειρότερα π.χ, είναι το Ben Hur και το The Sea Of Trees. Το αποκορύφωμα όμως λέγεται Collateral Beauty (Κρυφή ομορφιά).

Οι ηθοποιοί είναι πρώτης διαλογής, δύο βραβευμένες με όσκαρ, Kate Winslet, Hellen Mirrer, πλάι τους ο πάντα καλός Edward Norton, η Keira Knightly και ο σούπερσταρ Will Smith.

Το τι χαζομάρες λένε επί 90' δεν περιγράφεται, πιστεύω ότι ο Will Smith και η γυναίκα του δεν θα επανέλθουν με την φασαρία που έκαναν για τον αποκλεισμό των μαύρων στα όσκαρ.

Ο Will Smith, επίσης καλός ηθοποιός πρέπει γρήγορα να επανέλθει στις επιτυχίες και τι σύμπτωση το υπέροχο La La Land είναι γυρισμένο στην 'άσχημη' πόλη του Λος Άντζελες, ενώ το κακό Collateral Beauty είναι γυρισμένο στην μοναδική μητρόπολη του πλανήτη, στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Σας εύχομαι καλές γιορτές

Γιάννης Πετρίδης