10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Leonardo DiCaprio

10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Leonardo DiCaprio

1. Οι γονείς του χώρισαν ένα χρόνο μετά τη γέννησή του. Μεγάλωσε με τη μητέρα του, που έκανε πολλές δουλειές για να τα βγάζει πέρα.

2. Μετά τον διωγμό του από το πλατό της παιδικής τηλεοπτικής σειράς Romper Room στην ηλικία των 5 επειδή ήταν άτακτος, ο Ντι Κάπριο ακολούθησε τον μεγαλύτερο ετεροθαλή αδερφό του Άνταμ Φάραρ σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

3. Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο έγινε στην κωμωδία τρόμου Critters 3. Η ταινίες κυκλοφόρησε απευθείας στο βίντεο το 1991.

4. Ο Ντι Κάπριο αρχικά είχε αρνηθεί να συμμετάσχει στην ταινία «Τιτανικός» αλλά τον έπεισε ο Κάμερον, ο οποίος πίστευε ακράδαντα στις υποκριτικές του ικανότητες.

5. Ο Ντι Κάπριο για την ερμηνεία του στην ταινία "The Man in the Iron Mask" κέρδισε το Χρυσό Βατόμουρο στην κατηγορία Χειρότερο Ζευγάρι.

6. Είχε αρκετά χρόνια δεσμό με τα μοντέλα Κρίστεν Ζανγκ, Ζιζέλ και Έμμα Μίλερ.

7. Είναι μόνιμος κάτοικος του Λος Άντζελες.

8. Είναι γνωστός για τις απόψεις και τη δράση του για το περιβάλλον. Μάλιστα στο σπίτου του έχει εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά χρησιμοποιώντας έτσι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

9. Το 2010 δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια για την προστασία της ρωσικής τίγρης. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τον χαρακτήρισε λέγοντας ότι είναι ένας «πραγματικός άνδρας».

10. Το 2005, σ’ ένα πάρτι, το μοντέλο Αρίθα Γούιλσον κτύπησε τον Ντι Κάπριο μ’ ένα μπουκάλι προκαλώντας του αρκετούς τραυματισμούς! Η Γουίλσον καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση!