Στα χέρια μεγιστάνα πέρασε το περιοδικό «Time»

Στα χέρια μεγιστάνα πέρασε το περιοδικό «Time»

Άλλαξε χέρια το ιστορικό αμερικανικό περιοδικό «Time» και από το βράδυ της Κυριακής βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία ενός πάμπλουτου επιχειρηματία.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο ιστορικός τίτλος αγοράστηκε από τον Μαρκ Μπίνιοφ, επικεφαλής της «Salesforce», και τη σύζυγό του αντί 190 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο επικεφαλής του Time ενημέρωσε με τη σειρά του το προσωπικό του περιοδικού επίσης το βράδυ της Κυριακής και τόνισε ότι «η συγκεκριμένη επένδυση είναι «οικογενειακή» από τα προσωπικά χρήματα του Μπίνιοφ και δεν έχει σχέση με την Salesforce».

H συμφωνία γι' αυτήν την εξαιρετικά σημαντική αγοραπωλησία αναμένεται να κλείσει τις επόμενες 30 ημέρες όταν θα ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Time ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος για την επένδυσή του: «Όλοι ξέρουν ότι το Time είναι ένας θησαυρός της ιστορίας και του πολιτισμού μας. Έχουμε βαθύ σεβασμό για τον οργανισμό αυτό και είναι τιμή μας που τον έχουμε πλέον στο επενδυτικό μας χαρτοφυλάκιο» τόνισε ο Μπίνιοφ.

1340782202