Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τις αλχημείες του προπονητή του, έχασε 1-2 δικό του αγώνα, σοβαρά επεισόδια

 Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τις αλχημείες του προπονητή του, έχασε 1-2 δικό του αγώνα, σοβαρά επεισόδια

Σοβαρά επεισόδια έγιναν μετά τη λήξη του ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» με φίλους του Ολυμπιακού να επιτίθενται στις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρατεταμένες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Συγκεκριμένα αφού είχαν αποχωρήσει οι παίκτες της ΑΕΚ για τα αποδυτήρια και στο γήπεδο ήταν μόνο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από την Θύρα 7 υπήρξε εισβολή περίπου 50 οπαδών του Ολυμπιακού που επιτέθηκαν με καδρόνια και φωτοβολίδες προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι συμπλοκές συνεχίστηκαν για δυο-τρία λεπτά με τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρούν στη ρίψη δακρυγόνων για να απομακρύνουν τους φίλους του Ολυμπιακού.

Φυσικά τα όσα έγιναν φέρνουν τους «ερυθρόλευκους» αντιμέτωπους με βαριά τιμωρία ακόμα και με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή:sport24.gr

Χαμός έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» όταν άγνωστοι προκάλεσαν επεισόδιο που έφερε την αντίδραση της αστυνομίας με αποτέλεσμα να γίνει χαμός.

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, κι ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αρχίσει να φτιάχνουν τον πρώτο κλοιό για την είσοδο στα επίσημα του γηπέδου κάποιος πέταξε μολότοφ προς τη μεριά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας αστυνομικός τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ φωτιά πήρε και μια κλούβα της ΕΛΑΣ.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας που έσπευσε να βοήθησει τον αστυνομικό και απάντηση με χημικά και δακρυγόνα, την ώρα που γινόντουσαν συμπλοκές έξω από το γήπεδο.

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού επικράτησε του Ολυμπιακού με ανατροπή στο 94' (Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2) και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας αφού πέρασε νικηφόρα από τους Ζωσιμάδες (ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 1-3), ανοίγοντας το σκορ με γκολ οφσάιντ του Πέλκα. Επεισόδια και... ντου από οπαδούς του ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη του αγώνα.

Στη Λαμία, η ομώνυμη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ατρόμητο (Λαμία - Ατρόμητος 1-1), ενώ στη Λειβαδιά, ο Λεβαδειακός επικράτησε της Κέρκυρας (Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-0).

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 1-1
(29' Τσιλιανίδης-30' Κάστρο)

ΑΕΛ-Πανιώνιος 0-0

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 0-0

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-3
(70΄ Κόντε - 9΄ Πέλκας, 39΄, 45΄ Πρίγιοβιτς)

Λαμία-Ατρόμητος 1-1
(55΄ Πίτι - 70΄ Ντιγκινί)

Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-0
(49΄ Μαρκόβσκι, 66΄ Γιακουμάκης)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2
(81΄ Ανσαριφάρντ - 87΄ Τσιγκρίνσκι, 90΄+3 Γιακουμάκης)

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου
19:30 Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 20 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 46
2. ΑΕΚ 44
3. Ολυμπιακός 42
4. Ατρόμητος 38
5. Αστέρας Τρίπολης 28
. Ξάνθη 28
. Πανιώνιος 28
8. Παναθηναϊκός 24
. Λεβαδειακός 24
10. ΠΑΣ Γιάννινα 22
. ΑΕΛ 22
12. Παναιτωλικός 20
. Λαμία 20
14. Απόλλων Σμύρνης 14 -19αγ.
. Κέρκυρα 14
16. Πλατανιάς 9 -19αγ.