Αυτό το Σαβουράηβορ είναι τόσο 'φτηνό' παιχνίδι, μερικοί έχουν πουλήσει την ψυχή τους

Αυτό το Σαβουράηβορ είναι τόσο 'φτηνό' παιχνίδι, μερικοί έχουν πουλήσει την ψυχή τους

Από τον Κώστα Ζουγρή

Για πρώτη φορά χθες βράδυ σκέφτηκα να δω μερικά λεπτά από την πρεμιέρα του Survivor, πέρυσι θα είχα δει όλη την σεζόν 5-10 λεπτά στα πλαίσια του τηλεοπτικού Zapping.

Δεν είμαι βέβαια τηλεκριτικός, ούτε καν πια φίλος της τηλεόρασης, αλλά σαν απλός άνθρωπος αυτό που είδα μέσα σε 15' χθες βράδυ πραγματικά με προβλημάτισε.

Αυτοί οι άνθρωποι που τροφοδοτούν με 'ενημέρωση', 'ψυχαγωγία' τον Ελληνικό λαό πιστεύω ότι θα πρέπει κάποτε να λογοδοτήσουν τουλάχιστον στον εαυτό τους.

Αυτό που είδα το θεώρησα τόσο χαζό και δεν θεωρούμε και ιδιαίτερα έξυπνος, που μου προκάλεσε θλίψη.

Θα δώσω μία συμβουλή σ' αυτούς που κατέστρεψαν τα ποδοσφαιρικά όνειρα εκατομμυρίων Ελλήνων για διάφορους λόγους που και δεν τους ξέρω, αλλά και να τους ήξερα δεν θα τους έγραφα.

Βάλτε σε ανάλογα παιχνίδια μικρά παιδιά, μέχρι 10 ετών, αν το επιτρέπει ο νόμος, θα έχετε την ίδια θεαματικότητα και θα είστε πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Εντάξει ανάλογες εκπομπές θα υπάρχουν και σε άλλες χώρες, αλλά αμφιβάλλω αν ασχολείται κανείς με αυτές τόσο πολύ μέσω των μηχανισμών που ελέγχει, δεν μπορεί κάποιοι στρέφουν τον λαό σε ανάλογες εκπομπές για συγκεκριμένους λόγους.

Μερικοί, πραγματικά έχουν πουλήσει τη ψυχή τους για τα χρήματα.

https://www.apotis4stis5.com/themata-f/23671-survivor-3