«Καθάρισε» με Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα

«Καθάρισε» με Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Το 5Χ5 στην άδεια λόγω τιμωρίας, Τούμπα, έκανε ο ΠΑΟΚ.

Η απουσία των οπαδών δεν εμπόδισε την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ούτε στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες, όπου ο «δικέφαλος του Βορρά» επιβλήθηκε με 2-0 και πλησίασε στο -1 από τον πρωτοπόρο, Ατρόμητο (19 έναντι 18) μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Μπορεί εκτός έδρας να μην έχει «γευτεί» ακόμη την χαρά της νίκης (σε 4 ματς έχει 3 ισοπαλίες και μία ήττα), ωστόσο, στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ παραμένει... αχτύπητος. Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που προερχόταν από την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο (0-1), οι Θεσσαλονικείς απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαουρίσιο (πέτυχε τα 2 γκολ) έφτασαν σχετικά άνετα στην 5η επιτυχία στην Τούμπα σε ισάριθμα ματς.

Στο 34΄ και 37΄ ο Βραζιλιάνος μέσος με δύο πολύ όμορφα γκολ έβαλε τις βάσεις για το «τρίποντο». Στην επανάληψη ο Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του, είχε δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Κυριακόπουλου, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς. Μοιραία η ομάδα του Σάββα Παντελίδη γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα της και παραμένει στην τελευταία θέση της Super League.

Πηγή: naftemporiki.gr