Super League 8η αγωνιστική, ισοπαλία ο ΠΑΟ στη Λαμία

Super League 8η αγωνιστική, ισοπαλία ο ΠΑΟ στη Λαμία

Ισοφάρισε στο 85' ο Παναθηναϊκός στη Λαμία

Το γκολ του Φάμπιο Νούνες στο 79΄ χάρισε στην Κέρκυρα την 2η νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά από 4 αγωνιστικές.

Οι «Φαίακες» επικράτησαν με 1-0 του Παναιτωλικού στο νησί του Ιονίου και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα στο δεύτερο χρονικά ματς της 8ης ημέρας της Super League.
Νίκη πέρα για πέρα δίκαιη για το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη, που έδειξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι την ήθελε περισσότερο από τους Αγρινιώτες, οι οποίοι είχαν μόλις μία καλή φάση στο ματς με το τετ-α-τετ του Κλέσιο στο 67΄ (απόκρουσε ο Γιαννακόπουλος).

Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη, αντίθετα, έχασαν πολλές ευκαιρίες για να προηγηθούν νωρίτερα με κορυφαία το δοκάρι του Παμλίδη στο 17΄. Ο ίδιος παίκτης απέτυχε να σκοράρει και στο 11΄, όταν νικήθηκε από τον Κυριακίδη μετά την κεφαλιά που επιχείρησε από τη μεταβίβαση του Ζορμπά.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία για τους «Φαίακες» στο 32΄. Ο Κυριακίδης και πάλι με σωτήρια επέμβαση στη γραμμή της εστίας του απέκρουσε το πλασέ του Γκόμες που ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν και στην επανάληψη να πιέζουν τον Παναιτωλικό που... ψαχνόταν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Επστάιν στο 65΄ αστόχησε από πλεονεκτική θέση, όπως και ο Παμλίδης στο 75΄. Η ανωτερότητα των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 79΄ με την «χρυσή αλλαγή» του Βοσνιάδη, Φάμπιο Νούνες, να στέλνει τη μπάλα στη γωνία του Κυριακίδη (1-0) και να κρίνει το ματς.

Σε εντός έδρας ισοπαλία υποχρέωσε τον Λεβαδειακό ο ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η αναμέτρηση στη βοιωτική πρωτεύουσα «σημαδεύτηκε» από την φάση του 73ου λεπτού, όταν μετά από εκτέλεσε κόρνερ ο Μαυροπάνος σκόραρε ανενόχλητος με κεφαλιά, δίδοντας ξανά το προβάδισμα στους Ηπειρώτες, ωστόσο, προς έκπληξη όλων στο γήπεδο, ο διαιτητής Τσαμούρης ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ. Ακόμη κι από το τηλεοπτικό ριπλέι η φάση δεν δείχνει να δικαιώνει τον ρέφερι, καθώς Τζημόπουλος και Μητρόπουλος αλληλοσπρώχνονταν και το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Οι Βοιωτοί κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο, αν και αυτή την φορά δεν πήραν τους τρεις βαθμούς, όπως έκαναν την περασμένη εβδομάδα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Ο ΠΑΣ κατάφερε να αιφνιδιάσει με τον Κόντεε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος και με την κεφαλιά του Γιακουμάκη στο 63΄ να φτάσουν στην ισοφάριση.

Στη συνέχεια χάθηκαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά το γκολ δεν ήρθε από καμία πλευρά κι έτσι το 1-1 παρέμεινε έως το φινάλε της αναμέτρησης, με τους Γιαννιώτες να «φωνάζουν» (δικαιολογημένα) για το ακυρωθέν γκολ του Μαυροπάνου.

Πηγή: Ναυτεμπορική