Μαρινάκης: «Ξανά στην ελίτ ο Ολυμπιακός»

Ενθουσιασμένος από την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League έμεινε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ με γραπτή του δήλωση μετά τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του επί της Ριέκα στην Κροατία επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί όπου ανήκει, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που θα δώσουν τη μάχη στα play off του Europa League.

«Ο Ολυμπιακός γύρισε εκεί που ανήκει. Στην ευρωπαϊκή ελίτ. Είναι μία σπουδαία επιτυχία για τον θρύλο και συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες ομάδες και να καταφέρουν όλες να προκριθούν» αναφέρει στη δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων».
Χάσι: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε»

Ούτε ο Μπέσκιν Χάσι μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την επιτυχία του Ολυμπιακού να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.
«Θεωρώ ότι αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά για τον σύλλογο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι δούλεψαν σκληρά για την πρόκριση και κατάφεραν να την πάρουν με δύο νίκες. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Έκανε πραγματικότητα τις επιθυμίες μου και ενίσχυσε την ομάδα μας για να βρεθούμε σε αυτό το επίπεδο που πλέον βρισκόμαστε», τόνισε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού του ΟΤΕ ο Αλβανός προπονητής.

Συνέχισε ο Χάσι: «Στο εξής θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στους ομίλους. Προσωπικά, είμαι φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης, ένας όμιλος με την Ρεάλ δεν θα ήταν άσχημος, ωστόσο αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία. Τώρα γιορτάζουμε τη νίκη μας και περιμένουμε να μάθουμε τους αντιπάλους μας. Απόψε το ομαδικό πνεύμα έκρινε το παιχνίδι και την πρόκριση.

Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι στα μεταγραφικά ζητήματα μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, να μην χάσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή και να μείνει η ομάδα όπως είναι τώρα. Ξεκινήσαμε από την πρώτη στιγμή με αυτόν τον στόχο, να μπούμε στους ομίλους, υπάρχει ένας πρόεδρος που πληρώνει, μας βοηθάει και μας στηρίζει, κάνει πραγματικότητα όλες τις επιθυμίες μας, μαζί με τον κ. Βρέντζο, ο οποίος επίσης μας βοηθάει πολύ.

Όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου μας βοηθούν πάρα πολύ στην προσπάθειά μας και χάρη σε αυτούς και στους ποδοσφαιριστές μας, καταφέραμε να αποκλείσουμε την Ριέκα και να φτάσουμε σε αυτή την σημαντική πρόκριση».

Πηγή: Ναυτεμπορική