Απαντά με αντι-καταγγελία στον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός, λεφτά όμως υπάρχουν;

Απαντά με αντι-καταγγελία στον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός, λεφτά όμως υπάρχουν;

Ποιος θα το πίστευε! Ο πιο αγαπημένος παίκτης των οπαδών του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Μπεργκ, θα γινόταν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, το «μαύρο πρόβατο» όχι μόνο για τον κόσμο, αλλά και για τους ανθρώπους του αθηναϊκού συλλόγου.

Οι δύο πλευρές, πλέον, βρίσκονται σε «πόλεμο», καθώς ο Σουηδός αποφάσισε να ακολουθήσει τη δικαστική οδό για να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει στην Αλ Αΐν, καταθέτοντας προσφυγή, ενώ οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε αντι-καταγγελία, υποστηρίζοντας πως ο παίκτης είναι καλυμμένος σε οικονομικό επίπεδο κι επίσης ενήργησε παράνομα συζητώντας με την ομάδα των Εμιράτων τη στιγμή που έχει συμβόλαιο σε ισχύ με το «τριφύλλι» έως το 2019.

Ο Μάρκους Μπεργκ ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με τα επίσημα έγγραφα της προσφυγής, με την οποία επιδιώκει αφενός μεν να μείνει ελεύθερος κι αφετέρου δε αξιώνει όλα τα χρήματα που έχει να παίρνει έως τη λήξη του συμβολαίου του.

Οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, μετά την κίνηση αυτή, οδηγούνται στα άκρα, καθώς κανείς από την ΠΑΕ δεν περίμενε αυτή τη στάση μετά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων με τον Σουηδό από το απόγευμα της Τρίτης.

Οι διοικούντες δεν έμειναν με «σταυρωμένα τα χέρια» και αποφάσισαν να περάσουν άμεσα στην αντεπίθεση με το να καταθέσουν αντι-καταγγελία, την οποία θα βασίζουν σε δυο επίπεδα.

Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν ότι ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα προσφυγής, από τη στιγμή που μέσα στο λογαριασμό του βρίσκεται εδώ και μέρες ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα που του οφείλονταν.

Στην παρούσα χρονική περίοδο, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», δεν υπάρχει κάποια ληξιπρόθεσμη οφειλή προς τον Μπεργκ, ενώ υπάρχει το περιθώριο μέχρι τις 30 Ιουνίου να του καταβληθεί το τελευταίο μέρος της δόσης Μαΐου και η οποία φτάνει περίπου τις 250.000 ευρώ.

Επίσης οι διοικούντες υποστηρίζουν ότι ο παίκτης δεν είχε κανένα δικαίωμα να διαπραγματευτεί με την Αλ Αΐν από τη στιγμή που δεν είχε ενημερωθεί κανείς μέσα στο σύλλογο και κατ΄ επέκταση δεν του δόθηκε η σχετική άδεια. Η ΠΑΕ θα ζητήσει να επιβληθεί διακοπή συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή και να αποζημιωθεί οικονομικά.

Η υπόθεση θα τραβήξει για καιρό ακόμη, καθώς τη λύση θα τη δώσουν τα διεθνή αθλητικά δικαστήρια. Με πιο απλά λόγια έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο κι αν δεν προκύψει κάποια εντυπωσιακή αλλαγή των δεδομένων, ο Παναθηναϊκός θα περιμένει να μάθει εάν θα δικαιωθεί για να αποζημιωθεί όλο το ποσό της ρήτρας που προβλέπεται στο συμβόλαιο του παίκτη, ενώ ο Μπεργκ δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Αλ Αΐν με ό,τι αυτό κι αν συνεπάγεται...

Πηγή: Ναυτεμπορική