Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας;

Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας;

Σε ένα άνευ προηγουμένου φιάσκο είναι έτοιμο να οδηγηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς με λιγότερες από δύο ημέρες να απομένουν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όλα δείχνουν ότι ο αγώνας θα αναβληθεί!

Στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εκτιμήθηκε το προφανές, που είχε επισημανθεί από την πρώτη στιγμή κατά την οποία στις συζητήσεις για την έδρα διεξαγωγής έπεσε το όνομα του Πανθεσσαλικού σταδίου, στο Βόλο.

Ένα γήπεδο με πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα, όπως εξαρχής είχε επισημανθεί, αλλά οι υπεύθυνοι, δηλαδή η ΕΠΟ, τα αγνόησαν ή πλανήθηκαν, με αποτέλεσμα η αναβολή να κρίνεται επιτακτική, την ώρα που οι ομάδες ανακοίνωσαν αποστολές και οι φίλαθλοί τους έκλεισαν εκδρομές και ξενοδοχεία.

Το βασικό πρόβλημα αφορά στα εισιτήρια, καθώς εκτός του ότι δεν υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα, όσα εκδόθηκαν δεν έχουν αρίθμηση κι αυτό εγκυμονεί πολύ μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια των φιλάθλων. Ως εκ τούτου ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έκρινε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν είναι εφικτή η τέλεση του αγώνα.

Πηγή: Ναυτεμπορική