Μπα! δεν έβλεπαν House Of Cards? H απάντηση Ομπάμα για τις τηλεφωνικές υποκλοπές

Μπα! δεν έβλεπαν House Of Cards? H απάντηση Ομπάμα για τις τηλεφωνικές υποκλοπές

Μέσω του στενού του συμβούλου, Μπεν Ρόουντς, επέλεξε να απαντήσει ο Μπαράκ Ομπάμα στις κατηγορίες του Ντόναλντ Τραμπ για «υποκλοπή των τηλεφωνικών του συνομιλιών».

«Κανένας πρόεδρος δεν μπορεί να διατάξει τηλεφωνικές υποκλοπές» έγραψε στο Τwitter, o Ρόουντς. «Αυτοί οι περιορισμοί έχουν τεθεί για να προστατευτούν οι πολίτες από ανθρώπους σαν εσένα» έσπευσε να προσθέσει, ασκώντας δριμύ κατηγορώ στον Αμερικανό πρόεδρο.

Στο ίδιο πλαίσιο, απαντώντας στο tweet του Tραμπ πως «ένας καλός δικηγόρος θα έφτιαχνε μια πολύ ισχυρή υπόθεση», διαμήνυσε τα εξής: «Όχι δεν θα μπορούσε, μόνο ένας ψεύτης θα το έκανε».

Ο Τραμπ κατηγόρησε νωρίτερα, τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ πως είχε παγιδεύσει τα τηλέφωνά του στον «Πύργο Τραμπ», ένα μήνα πριν τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

«Απαίσιο! Μόλις ανακάλυψα ότι ο Ομπάμα είχε παγιδεύσει τις επικοινωνίες μου στον Πύργο Τραμπ, λίγο πριν τη νίκη μου» έγραψε χαρακτηριστικά, στο Twitter.

«Είναι νόμιμο για εν ενεργεία πρόεδρο να παγιδεύει επικοινωνίες εν καιρώ προεκλογικής περιόδου; Νέα κατάπτωση!» πρόσθεσε, για να συνεχίσει:

«Πιστεύω ότι ένας καλός δικηγόρος θα έφτιαχνε μια πολύ ισχυρή υπόθεση από το γεγονός ότι ο πρόεδρος Ομπάμα παγίδευε τα τηλέφωνά μου τον Οκτώβριο, έναν μήνα πριν τις εκλογές!».

Πηγή: naftemporiki.gr