Apple : Αντιδράσεις από το νέο "προκλητικό" διαφημιστικό της

Στο «κυνήγι» του Spotify το Apple Music

Στη νέα διαφήμιση της εταιρείας, vintage συσκευές και μουσικά όργανα καταστρέφονται για χάρη του iPad Pro

Πρόκειται για κάτι το οποίο συζητιέται εδώ και πολλά χρόνια και σε μεγάλο βαθμό είναι μια πραγματικότητα. Οι περισσότερες από τις συσκευές του παρελθόντος έχουν αντικατασταθεί από πολύ μικρότερες σε μέγεθος, οι οποίες έχουν και τη δυνατότητα να συνδυάζουν πολλές από τις εφαρμογές τους σε πολύ μικρότερο κόστος. Η νέα διαφήμιση της Apple καταδεικνύει ακριβώς αυτό. Κάποιοι θα μιλήσουν για λογική πρόοδο, ωστόσο ήδη υπάρχουν αντιδράσεις.

Είναι ο ίδιος ο CEO της Apple, Tim Cook, ο οποίος ανέβασε το νέο διαφημιστικό, όπου φαίνονται πικάπ, τρομπέτες, πιάνα και arcade παιχνίδια να καταστρέφονται προς χάριν του νέου tablet, καταδεικνύοντας το σαφές της αντικατάστασης τους. Στο background δε, ακούγεται το πασίγνωστο "All I Ever Need Is You" των Sonny & Cher.

Οι αντιδράσεις στο Twitter είναι ήδη πολλές, με τους χρήστες να επισημαίνουν την ειρωνεία και την αλληγορία. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο ενός χρήστη ο οποίος λέει πως :
"(Πρόκειται για) Μία τέλεια απεικόνιση του τι κάνει η βιομηχανία της τεχνολογίας, καθώς και μια αναπαράσταση του χάσματος μεταξύ του πως το βλέπουν οι προμηθευτές και το πόσο τρομακτικό φαίνεται σε όλους τους άλλους"

Δείτε εδώ τη διαφήμιση:

 

Tags