Άρχισε από το Τέξας η περιοδεία των εντυπωσιακών 80ρηδων Rolling Stones

Video Url

Η σημαία ενέργειας για τους ηλικιωμένους έχουν γίνει καλλιτέχνες που έχουν ξεπεράσει τα 80 και συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στις εμφανίσεις τους.

Ποιος θα μπορούσε να φαντασθεί το 1963 ότι οι Stones και ο McCartney θα είχαν τόση μεγάλη απήχηση στις συναυλίες τους το 2024.

Οι Rolling Stones ξεκίνησαν την περιοδεία τους "'24 Hackney Diamonds" στο NRG Stadium στο Χιούστον του Τέξας το βράδυ της Κυριακής, παίζοντας ένα σετ 18 τραγουδιών που συνδύαζε τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τα αγαπημένα των θαυμαστών και το υλικό από το τελευταίο τους άλμπουμ.

Η βραδιά ξεκίνησε  με το "Start Me Up", ακολουθούμενο από τα "Get Off My Cloud", "Rocks Off" και "Angry" από το Hackney Diamonds που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Άλλες αξιοσημείωτες επιλογές τραγουδιών περιελάμβαναν το "Beast of Burden", το οποίο παίχτηκε ως αποτέλεσμα ψηφοφορίας θαυμαστών. το ζωντανό ντεμπούτο του "Mess It Up" από το Hackney Diamonds. και η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του Keith Richards να τραγουδά το «Little T&A» από το 2016.

 

Για να κλείσει το σετ, οι Stones παρουσίασαν κλασικά έργα όπως τα "Sympathy for the Devil", "Gimme Shelter", "Miss You", "Paint It Black", "Jumpin' Jack Flash" και "(I Can't Get No )Satisfaction.»

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url