Βγαίνουμε από το μνημόνιο και μπαίνουμε μόνιμα στο λούκι.  Στην πραγματικότητα είμαστε 7 χρόνια στο λούκι. Ο τίτλος ιδανικός στο τραγούδι των Αδελφών Κατσιμίχα. Μια βραδιά στο λούκι 33 χρόνια πριν, εξαιρετικό

 

 

Με δωρεά οποιουδήποτε ποσού συμμετοχή στην κλήρωση για 1 βιβλίο σε φυσική μορφή που θα σας ενθουσιάσει 'Τα τραγούδια των Ελλήνων' με τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών, το είχε χαρακτηρίσει σαν το καλύτερο βιβλίο με αντικείμενο το Ελληνικό τραγούδι ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στα ΝΕΑ.

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε ένα από τα 6 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία και Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)