Είναι μονομάχος ο Διονύσης Τσακνής;

Είναι μονομάχος ο Διονύσης Τσακνής;

Θα έχετε διαπιστώσει την ευαισθησία που έχω όταν κάποιοι στο διαδίκτυο βγάζουν την κακία τους με κάθε αφορμή, για Έλληνες καλλιτέχνες.

Σημερινό παράδειγμα οι παρεμβάσεις μερικών στο θέμα της παραίτησης του Διονύση Τσακνή από την θέση του στην ΕΡΤ.

Ο Διονύσης είναι ένας από τους σημαντικούς σύγχρονους τραγουδοποιούς μας, φανατικός μουσικόφιλος με ιδιαίτερη αγάπη στο ροκ και την εκπομπή μας που άκουγε από πιτσιρικάς στην Καρδίτσα.

Ανεξάρτητα από τις πολιτικές του τοποθετήσεις, είχε το θάρρος να αναλάβει την θέση που είχε στην ΕΡΤ, μια θέση που όσοι καταλαβαίνουν, ξέρουν ότι είναι σαν την ηλεκτρική καρέκλα.

Διαφώνησε και παραιτήθηκε, δικαίωμα του, όπως είναι δικαίωμα όλων μας να κάνουμε το ανάλογο όταν διαφωνούμε ή πιστεύουμε ότι θιγόμαστε σε κάτι, ή οτιδήποτε.

Μερικοί νομίζουν ότι βρισκόμαστε σε αρένα στην αρχαία Ρώμη και με κάθε ευκαιρία κάνουν προσωπικές επιθέσεις κραυγάζοντας από μέσα τους από χαρά που το λιοντάρι κατασπάραξε ένα ακόμα θύμα.

Σίγουρα κάποιοι σήμερα ημέρα των ζώων είναι με το λιοντάρι.

Ήθελα να είχα μια κάμερα να έβλεπα τις αντιδράσεις τους το βράδυ ενώ παρακολουθούν στην τηλεόραση τα τηλεπαιχνίδια, ή όταν σχολιάζουν την απόδοση της ομάδας τους στα διάφορα καφέ μπαρ ή ταβέρνες.

Κώστας Ζουγρής

ΓΥΡΙΖΩ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ-Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας

ΡΩΓΜΕΣ

ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ μαζί με την χορωδία Τυπάλδου

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ-Γιώργος Κάτσαρης

ΩΡΕΣ ΣΙΩΠΗΣ