Η καλλιτεχνική πορεία του Γιάννη Πουλόπουλου είναι συνυφασμένη με την πορεία του Ελληνικού τραγουδιού και τις εκάστοτε συνθήκες που επικρατούσαν σε κάθε περίοδο.

 

 

 

Το 1963 ο Γιάννης άγνωστος στον καλλιτεχνικό κόσμο και σχεδόν 20 ετών κατάφερε τον Μίκη Θεοδωράκη να τον εμπιστευθεί και να του δώσει τραγούδια του όπως τα ‘’Στρώσε Το Στρώμα Σου Για Δυο’’, ‘’Δόξα Τω Θεώ’’ και ‘’Το Ψωμί Είναι Στο Τραπέζι’’, σήμερα οι συνθέτες και οι εταιρίες που συνεργάζωνται προτιμούν τις εύκολες λύσεις των καθιερωμένων τραγουδιστών με συνέπεια την μη ανανέωση των τραγουδιστών που είναι στην επικαιρότητα.

 

 

 

Στο δεύτερο αυτό άλμπουμ συλλογή υπάρχουν τραγούδια όπως τα ‘’Μια Φορά Μονάχα Φτάνει’’, ‘’Μην Του Μιλάτε Του Παιδιού’’ και ‘’Του Σπιτιού Μου Το Στενό’’.

 

Η μουσική είναι τρόπος ζωής...Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε ένα από τα 4 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album & 50 Indie-Punk Album (Pay Pal ή πιστωτική, email: apotis4stis5@yahoo.com)