Έλληνες τραγουδιστές θύματα δηλώσεων τους

Νταλάρας και Σαββόπουλος είναι σκλάβοι της Ελληνικής μουσικής

Λυπάμαι που το γράφω, αλλά οι επιθέσεις που δέχονται κατά καιρούς οι Έλληνες τραγουδιστές, όπως πρόσφατα ο Πορτοκάλογλου για δηλώσεις τους, μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές πριν 75 χρόνια και δεν υπάρχει κανείς να τους υπερασπιστεί, όλοι πια φοβούνται να πάνε κόντρα στους καμικάζι του διαδικτύου. ΟΛΟΙ οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους, όσοι είναι αντίθετοι κάνουν την κριτική τους, δεν βρίζουν τον υποτιθέμενο πολιτικό τους αντίπαλο. Απλά ντροπή!.

Άνοιγμα; του πρωθυπουργού στον Διονύση, τραγούδι του οποίου συμπεριέλαβε στις δηλώσεις του στην επίσκεψη στις φυλακές. Το θέμα είναι ότι οι κατά καιρούς δηλώσεις καλλιτεχνών δεν βλάπτουν κανένα, ίσως μόνο τον εαυτό τους, αντίθετα αυτές των μελών της κυβέρνησης έχουν επιπτώσεις στην χώρα και τον λαό, αλλά συμπτωματικά περνάνε απαρατήρητες από όλους αυτούς που κατά καιρούς κάνουν επίθεση στους καλλιτέχνες για δηλώσεις που δεν εγκρίνουν.

Η λίστα με αυτούς που κατά καιρούς δέχθηκαν επίθεση περιλαμβάνει μερικούς από τους κορυφαίους μας καλλιτέχνες και ιδιαίτερα αγαπημένους στο ευρύ κοινό.

Είναι αδύνατον οι δηλώσεις κάποιων να συμπίπτουν με αυτά που πιστεύουμε, ας σεβασθούμε το δικαίωμα τους να λένε ό,τι θέλουν, το αν είναι σωστές το κρίνει ο λαός και η ιστορία.

Κώστας Ζουγρής

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ