Nick Cave - La Vie En Rose (The New Look: Season 1)

Άνοιγμα του Nick Cave με παραγωγό τον Jack Antonoff από την σειρά  που παίζουν οι Ben Mendelsohn σαν ‘Christian Dior’ και η βραβευμένη με όσκαρ  Juliette Binoche σαν‘Coco Chanel.’ 

Ο Jack Antonoff συνεχίζει να μοιράζεται τραγούδια από το soundtrack του για το The New Look του Apple TV+ . Αυτή την εβδομάδα, κυκλοφόρησε τη νέα διασκευή του Nick Cave στο γαλλικό πρότυπο « La Vie en rose ».

Ο Antonoff παρήγαγε το "La Vie en rose" του Cave και στρατολόγησε μερικά από τα μέλη του στο συγκρότημα Bleachers για να παίξουν στο κομμάτι: ο Evan Smith και ο Zem Audu παίζουν σαξόφωνο, και ο Mikey Freedom Hart είναι στο synthesizer.

Η Édith Piaf συνέθεσε και ηχογράφησε το «La Vie en rose» τη δεκαετία του 1940. Ο Cave τραγουδά την αγγλική έκδοση του τραγουδιού, σε στίχους του Mack David.

Πριν από το εξώφυλλο του Cave, οι Florence and the Machine κυκλοφόρησαν το " White Cliffs of Dover ", το 1975 έκανε το " Now Is the Hour ", η Lana Del Rey διασκεύασε το " Blue Skies " και η Perfume Genius μοιράστηκε το " What a Difference a Day Makes ".

Video Url