Knowing Me, Knowing You-Abba (1977)

Knowing Me, Knowing You-Abba (1977)

78 ετών η Frida

Το " Knowing Me, Knowing You "  ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 1977 ως το τρίτο σινγκλ από το τέταρτο άλμπουμ του γκρουπ, Arrival (1976).

Γράφτηκε από τους Benny Andersson , Björn Ulvaeus και Stig Anderson , με την Anni-Frid Lyngstad να τραγουδά τα κύρια φωνητικά. Κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων, είχε τους τίτλους εργασίας "Ring It In" και "Number 1, Number 1".

Το "Knowing Me, Knowing You" ηχογραφήθηκε το 1976 στο στούντιο Metronome στη Στοκχόλμη και κυκλοφόρησε ως single τον Φεβρουάριο του 1977, αποτελώντας μια από τις πιο επιτυχημένες επιτυχίες του γκρουπ. Το B-side ήταν το " Happy Hawaii ", μια διασκευή ενός άλλου τραγουδιού των ABBA, "Why Did It Have to Be Me?", αλλά με διαφορετικό τραγουδιστή και στίχους.

Ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια των ABBA που ασχολήθηκαν με τη διάλυση μιας σχέσης. Προηγείται των διαζυγίων των μελών των ABBA καθώς και των επόμενων τραγουδιών χωρισμού: " The Winner Takes It All ", " One of Us " και " When All Is Said and Done ".

Ο Benny Andersson, χαρακτήρισε το "Knowing Me, Knowing You" ως μία από τις καλύτερες ηχογραφήσεις των ABBA σε συνέντευξή του το 2004, μαζί με τα " Dance Queen ", "The Winner Takes It All" και " When I Kissed the Teacher .