Ζούμε στον 21ο αιώνα: Just The Way You Are-Bruno Mars

Just The Way You Are-Bruno Mars

Το " Just the Way You Are " είναι το ντεμπούτο σόλο σινγκλ του Αμερικανού τραγουδιστή και τραγουδοποιού Μπρούνο Μαρς .

Είναι το βασικό σινγκλ από το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του, Doo-Wops & Hooligans (2010). Το τραγούδι γράφτηκε από τους Mars, Philip Lawrence , Ari Levine, Khalil Walton και Needlz και η παραγωγή έγινε από τους τρεις πρώτους, με το ψευδώνυμό τους, τους Smeezingtons μαζί με τον Needlz. Κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στο σύγχρονο επιτυχημένο ραδιόφωνο στις 10 Αυγούστου 2010. Το κομμάτι κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 19 Σεπτεμβρίου 2010, ως " Just the Way You Are (Amazing) ". Οι στίχοι του τραγουδιού επαινούν την ομορφιά μιας γυναίκας.

Έλαβε μικτές κριτικές από κριτικούς μουσικής , οι οποίοι επαίνεσαν την παραγωγή των Smeezingtons, αλλά μεταγλωττίζουν τους στίχους του ως άχαρους και ευγενικούς. Κέρδισε την Καλύτερη Ανδρική Ποπ Φωνητική Απόδοση στα 53α Ετήσια Βραβεία Γκράμι . Το τραγούδι έφτασε στο νούμερο ένα στο αμερικανικό Billboard Hot 100 , στην Αυστραλία, στον Καναδά, στη Νέα Ζηλανδία και στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου και έφτασε στην πρώτη πεντάδα σε άλλες χώρες.

Πιστοποιήθηκε δεκατρείς φορές πλατινένιο από την Recording Industry Association of America (RIAA), επτά φορές πλατινένιο από την Australian Recording Industry Association (ARIA) και διαμάντι από τη Music Canada(MC). Το "Just the Way You Are" ήταν το ψηφιακό σινγκλ με τις περισσότερες πωλήσεις του 2011, πουλώντας περισσότερα από 12,5 εκατομμύρια αντίτυπα, εντάσσοντας έτσι μια ελίτ ομάδα σινγκλ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως .

Το μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία του Ethan Lader, κυκλοφόρησε στις 8 Σεπτεμβρίου 2010 και περιλαμβάνει την Αυστραλιανή ηθοποιό Nathalie Kelley , γεννημένη στο Περού . Ο Mars ερμήνευσε το "Just The Way You Are" στο Saturday Night Live και στο The Ellen DeGeneres Show .

Έχει τραγουδήσει το "Just the Way You Are" σε όλες τις περιοδείες του από το 2010, μερικές φορές ως encore, και το συμπεριέλαβε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο ημίχρονο του Super Bowl XLVIII .

Το τραγούδι έχει διασκευαστεί από διάφορους καλλιτέχνες και ενέπνευσε το ντεμπούτο σινγκλ της Meghan Trainor " All About That Bass " (2014)

 

Video Url

 

 

https://www.popup.gr/