The Moody Blues - Melancholy Man (1970)

The Moody Blues - Melancholy Man (1970)

 

Αυτό που προκαλεί την μεγαλύτερη μελαγχολία στον άνθρωπο είναι η αδιαφορία, δείξτε την αγάπη σας σε όσους την έχουν ανάγκη, μην τους επισημαίνετε πάντα μόνο τα λάθη τους, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. 76 ετών ο Justin Hayward

Οι Moody Blues δημιουργήθηκαν στο Μπέρμιγχαμ το 1964, αποτελούμενο αρχικά από τον πλήκτρα Mike Pinder , τον πολυοργανιστή Ray Thomas , τον κιθαρίστα Denny Laine , τον ντράμερ Graeme Edge και τον μπασίστα Clint Warwick .

Το γκρουπ ήρθε στο προσκήνιο παίζοντας rhythm and blues. Έκαναν κάποιες αλλαγές στους μουσικούς, αλλά εγκαταστάθηκαν σε μια σύνθεση των Pinder, Thomas, Edge, κιθαρίστα Justin Hayward και μπασίστα John Lodge , οι οποίοι παρέμειναν μαζί για το μεγαλύτερο μέρος της «κλασικής εποχής» του συγκροτήματος στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Ο Edge ήταν το μοναδικό συνεχές μέλος της ομάδας σε όλη την ιστορία τους.

Τα πιο επιτυχημένα σινγκλ των Moody Blues περιλαμβάνουν τα " Go Now ", " Nights in White Satin ", " Stress Afternoon ", " Qestion ", " Gemini Dream ", " The Voice ", " Your Wildest Dreams " και " I'm Just ένας τραγουδιστής (σε μια ροκ εν ρολ μπάντα) ». Το συγκρότημα έχει πουλήσει 70 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως,  που περιλαμβάνει 18 πλατινένια και χρυσά LP.

 

Video Url