Hysteria - Def Leppard (1987)

Hysteria - Def Leppard (1987)

Κυκλοφόρησε στις 3 Αυγούστου 1987 από την Mercury Records. Είναι το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις μέχρι σήμερα για το συγκρότημα , πουλώντας πάνω από 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, και ανέδειξε έξι singles. Έφτασε στο # 1 του Billboard 200 στις ΗΠΑ και στο # 1 στο Albums Chart στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παραγωγός του Hysteria ήταν ο Robert John "Mutt" Lange. Τον τίτλο του σκέφτηκε ο ντράμμερ του συγκροτήματος Ρικ Άλεν, συσχετίζοντάς το με τις εμπειρίες του από το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε και με την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης που ακολούθησε. Είναι επίσης το τελευταίο άλμπουμ που συμμετείχε ο κιθαρίστας Steve Clark, αλλά το επόμενο τους άλμπουμ, Adrenalize ήταν το τελευταίο που περιείχε αποσπάσματά του.

Ήταν η συνέχεια του καινοτόμου Pyromania του 1983. Η διαδικασία δημιουργίας του ξεπέρασε τα τρία χρόνια και πέρασε από πολλές δοκιμασίες, όπως το αυτοκινητιστικό ατύχημα στις 31 Δεκεμβρίου του 1984 που κόστισε στον Ρικ Άλεν το αριστερό του χέρι.

Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ, οι Def Leppard δημοσίευσαν ένα βιβλίο με τίτλο Animal Instinct: The Def Leppard Story , που γράφτηκε από το συντάκτη του περιοδικού Rolling Stone David Fricke, για τα 3 χρόνια που χρειάστηκαν για να ηχογραφηθεί και τους δύσκολους καιρούς που πέρασε η μπάντα.

Hysteria

 

Love Bites

 

 

Animal

 

 

Pour Some Sugar On Me

 

 

Armaggedon It

 

 

Video Url

 

 

https://www.popup.gr/